Skip to content
Upcoming

Een primeur voor het noorden, in het hart van Groningen; Sneakerzone!

14 september 2020 11:00
Een primeur voor het noorden, in het hart van Groningen; Sneakerzone!

Op zaterdag 19 september maakt Groningen kennis met een nieuw sneakerevenement; Sneakerzone! Een dag vol met Sneakers, muziek en lifestyle. Heb je dus zin om lekker rond te struinen tussen stands vol met jouw favoriete sneakers? Houd dan de datum 19 september vrij in je agenda!

Wat te verwachten van Sneakerzone

In De Suikerfabriek, in het hart van Groningen kan je je van 11:00 tot 18:00 laten onderdompelen in de wereld van Sneakers. Exclusieve sneakers, discussiepanels, demonstraties, dj’s, food en drink is wat je kunt verwachten in het hoge noorden.

Ook rapper/BN-er/sneakerhead MC Brainpower komt optreden en is de gastheer van het Sneaker Panel Talk. Tenslotte zal er live graffiti art zijn, tattooing, een Chunk Dunky Raffle en de Sneakerzone Grail Raffle.

Sneakerzone

Tickets

De tickets zijn verkrijgbaar via de website van Sneakerzone. Om de toestroom van mensen te verdelen zijn er drie soorten verschillende tickets. Met de Sneakerzone Early Accses ticket heb je vanaf 11:00 1 uur VIP toegang tot het evenement met 150 andere mensen. Perfect wanneer je opzoek bent naar de beste steals. Naast het Early Accses heb je drie verschillende reguliere tickets, met verschillende timeslots. Zo kan je kiezen of je tussen 12:00 en 14:00, 14:00 en 15:00 of na 15:00 binnen wilt komen.

Check via de website van Sneakerzone de tickets en het volledige programma! Check uiteraard ook de Instagram van Sneakerzone om op de hoogte te blijven van het evenement. Sneakerjagers wenst iedereen die gaat veel plezier op zaterdag 19 septemebr!