Skip to content
Upcoming

Een overzicht van alle raffles voor de Off-White x Air Jordan 4 ‘Sail’

20 juli 2020 16:47
Een overzicht van alle raffles voor de Off-White x Air Jordan 4 ‘Sail’

We wachten er al maanden op, de Off-White x Air Jordan 4 ‘Sail’. Deze nieuwe samenwerking tussen Virgil Abloh en Jordan Brand gaat uitkomen op zaterdag 25 juli. Zoals altijd gaan er van te voren al veel raffles open zodat jij een kans maakt om het paartje te kunnen kopen. Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt met alle raffles die op dit moment open zijn voor de Off-White x Air Jordan 4 ‘Sail’.

De Off-White x Air Jordan 4 ‘Sail’ werd voor het eerst gezien tijdens een van Virgil Abloh zijn shows. De iconische Air Jordan 4 wordt dit keer bekleed in een lederen bovenwerk met een net constructie op de midfoot. Verschillende ripstof overlays zijn geplaatst op de mudguard en tong. Natuurlijk beschikt de sneaker over een tag, veters met het woord “SHOELACES” erop en het woord “AIR” boven de Air Unit, want zonder deze aspecten zou het geen Off-White sneaker zijn.

De Off-White x Air Jordan 4 ‘Sail’ komt uit op zaterdag 25 juli bij verschillende retailers voor €225,-. Check hieronder alle raffles en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Off-White Air Jordan 4 'Sail' raffles

End