Skip to content
Newsfeed

Een officiële blik op de Tiffany & Co x Nike Air Force 1 ‘Black’

31 januari 2023 15:15
Een officiële blik op de Tiffany & Co x Nike Air Force 1 ‘Black’

Het is officieel! Na enkele geruchten over een nieuwe Tiffany & Co x Nike Air Force 1 kunnen we ons nu verheugen op de eerste officiële foto’s en informatie over de ‘Black’ colorway. Dit is wat je kunt verwachten:

Een samenwerking die altijd voor opschudding zorgt: Nike x Tiffany & Co. De twee grote namen hebben nu officieel de nieuwe Nike Air Force 1 Low ‘Black‘ onthuld. Het paartje wordt geleverd met enkele speciale design hoogtepunten. De Air Force draagt bijvoorbeeld het nummer 1837 – het oprichtingsjaar van Tiffany & Co.

De sneaker heeft een bovenwerk van hoogwaardig zwart suède en een Swoosh in het klassieke Tiffany Blue – de bekende turquoise kleur van het merk. We zien ook “Tiffany” letters op de tong en branding op de hiel.

Daarnaast hebben de twee merken enkele goodies naast de kicks ontworpen, waaronder een schoenlepel, een tandenborstel, een speciale Dubrae en een zilveren pijp. De accessoires zijn geprijsd tussen 250 en 475€.

De release van de nieuwe Air Force by Tiffany & Co x Nike is gepland voor 7 maart 2023. De Tiffany & Co x Nike Air Force 1 ‘Black’ zal beschikbaar zijn via de Nike SNKRS app, bij Tiffany en bij geselecteerde retailers voor een prijs van 400€.

Zoals altijd zal onze release kalender je op de hoogte houden van alle updates over deze release. Volg ons op Instagram voor meer spannende release info, leaks, nieuws en meer.