Skip to content
Upcoming

Een Nike en Fear of God Collab komt eraan

10 september 2018 10:08
Een Nike en Fear of God Collab komt eraan

Tijdens de collectie video van Fear of God’s zesde collectie zijn beelden te zien van een nieuw Nike model. De geruchten ging al rond en door deze video zijn ze nu bevestigd. Er komt een collab tussen Fear of God en Nike aan!

Het hoofd van Fear of God, Jerry Lorenzo, laat in zijn collectie video het nieuwe Nike model zien. Wat opvallend is, is dat het een compleet nieuw Nike model is. Toch zien we refenrenties naar bestaande modellen, zoals de Nike Air Max 180 en de Air Presto. De kenners geven toe dat de sneaker meer een Jerry Lorenzo feel heeft dan een Nike feel. Dit zal voornamelijk komen door de minimalistische look en de high cut van de sneakers. De sneakers hebben vorlopig de naam “Air Fear of God 1” gekregen.

Het model bestaat uit een minimalistisch bovenwerk wat heet smooth overloopt in de midsole. Het bovenwerk heeft geen tongue maar kan worden strakgetrokken met laces en een lacelock. De laces zijn overigens geen normale laces maar ropelaces, een type laces die Nike niet vaak gebruikt. Verder zien we dat de air unit hetzelfde is als die van de Air Max 180.

Op de heel zien we een rits die helpt bij het aantrekken van de sneakers. Onder de ritssluiting zien we tonal Nike branding. Het is niet goed zichtbaar maar het lijkt erop dat onder de Nike branding, op de midsole, ‘Fear of God’ staat. Op de mudguard, aan de buitenkant is een kleine Nike swoosh geplaatst.

Een releasedatum, prijs of exacte colorway is nog niet bekend maar check de beelden hieronder en deze video voor de looks van het nieuwe Nike x Fear of God model.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Fear of God

Fear of God

Fear of God

Fear of God
Images by Fear of God