Skip to content
Upcoming

Een nieuwe Sneaker Report met daarin de Dunk ‘Varsity Maze’ en AM1 ‘Lemonade’

14 december 2020 16:53
Een nieuwe Sneaker Report met daarin de Dunk ‘Varsity Maze’ en AM1 ‘Lemonade’

In onze nieuwe show op het Sneakerjagers YouTube kanaal bespreken we bijzondere releases. In de nieuwste aflevering gaan Nikki ,van @sneakerjagers_wmns, en Mats wat dieper in op twee vrij recente releases. Namelijk de Nike Dunk High ‘Varsity Maze’ en de Nike Air Max 1 ‘Lemonade’. Check de nieuwste Sneaker Report hieronder!

Ondanks dat deze twee toffe releases al uit zijn gekomen vonden wij van Sneakerjagers het toch de moeite waard om jullie wat meer te vertellen over deze, nogal gele, sneakers. Daarnaast zijn beide paartjes nog voor een goede prijs verkrijgbaar via StockX. Via de knoppen hieronder kan je checken voor hoeveel jij ze in jouw maat kan scoren!

Nike Dunk High SP 'Varsity Maize'

CZ8149-002 · Nu voor €94,-

Bekijken bij StockX

Nike Air Max 1 Premium 'Lemonade'

CJ0609-700 · Nu voor €132,-

Bekijken bij StockX

Nike Dunk High ‘Varsity Maze’

Een van de eerste Nike Dunk colorways uit de 1985 “Be True To Your School” pack keerde terug in 2020, dit keer in de uitvoering van de Nike Dunk High ‘Varsity Maize’. De ‘Varsity Maize’ colorway is een eerbetoon aan de Universiteit of Iowa, een van de eerste universiteiten die met Nike ging samenwerken. Tot de dag van vandaag is de University of Iowa een grote school die ook dit jaar meedoet met de grote jongens in het College Basketball. De ‘Varsity Maze’ colorway zagen we natuurlijk al in 1999 met daarbij de Wu-Tang Clan versie van deze colorway. Nu is deze legendarische Nike Dunk High terug. En Nikki is daar maar al te blij mee!

Nike Air Max 1 ‘Lemonade’

De tweede sneaker die Nikki en Mats bespreken is de Nike Air Max 1 ‘Lemonade’. In 2006 kwam de Powerwall collectie uit. In deze collectie zaten 56 sneakers die allemaal hetzelfde thema hadden. De Nike Air Max 1 ‘Lemonade’ was één van deze 56 sneakers en is weer terug na 14 jaar. Naast ‘Lemonade’ colorway kwam ook de Air Max 1 ‘Limeade’ en ‘Strawberry Lemonade’ terug in 2020. Toch wordt de ‘Lemonade’ colorway gezien als een van de beste van de drie. Dit was tevens de gene die al uitkwam in 2006.

Beide zijn nu dus nog te scoren voor een redelijke prijs bij StockX. Check ook @sneakerjagers_wmns op Instagram voor jouw sneaker inspiratie! Houd ook ons YouTube kanaal in de gaten voor een nieuwe Sneaker Report of andere video’s!