Skip to content
Upcoming

Een nieuwe ‘Snakeskin’ colorway voor de Nike Air Force 1 LXX

26 augustus 2020 14:54
Een nieuwe ‘Snakeskin’ colorway voor de Nike Air Force 1 LXX

In 2019 zagen we overal verschillende animalprints verschijnen op sneakers. Of het nu ging om de print van een zebra, tijger, luipaard of een slang, alles viel wel in de smaak. In 2020 is het een stuk rustiger wat betreft het gebruik van dierenprints. Toch komt Nike nu met de Air Force 1 LXX ‘Snakeskin’.

Nike Air Force 1 LXX ‘Snakeskin’ | DC1164-100

De nieuwste colorway op de AF 1 LXX is voorzien van een glad leren basis in het wit. De details op de sneakers zijn de dingen die deze colorway zo bijzonder maken. De Nike Air Force 1 LXX staat natuurlijk bekend om de deconstructed Swoosh. Dit keer heeft deze Swoosh een Snakeskin print gekregen in twee verschillende kleuren. Zo is de Swoosh op de linker zijden van beide sneakers voorzien van een diep rode kleur en heeft de Swoosh op de rechterkant een blauwe kleur gekregen.

Deze twee opvallende kleuren komen overigens nog op meer plekken voor op de sneakers. Kijk maar eens naar de hiel patches. De linker sneaker is voorzien van een blauwe terwijl de rechter juist een rode overlay op de hiel heeft. Op deze hiel patches is ook de Nike branding te vinden in dezelfde kleur. Om de sneaker helemaal af te maken zijn zelfs de insoles voorzien van deze kleuren. Een laatste detail is te vinden op de tong. Hier is namelijk het label dat normaal gesproken aan de binnenkant zit verwisseld met de Nike branding.

De nieuwe Nike Air Force 1 LXX ‘Snakeskin’ zal verkrijgbaar zijn vanaf zondag 20 september. Eerdere colorways waren al snel uitverkocht, dus wil jij dit paartje bemachtigen? Zorg dan dat je er snel bij bent. Blijf onze releasekalender in de gaten houden voor het aller laatste nieuws.

Nike Air Force 1 LXX 'Snakeskin'

DC1164-100 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike