Skip to content
Upcoming

Een nieuwe Prada x adidas samenwerking is onthuld

12 augustus 2020 14:01
Een nieuwe Prada x adidas samenwerking is onthuld

Prada en adidas zetten hun samenwerking van vorig jaar door met weer een nieuwe release. Het lijkt te gaan om een geheel nieuwe sneaker wat een combinatie lijkt te zijn van de adidas Kamanda en Prada’s Cup sneaker.

Prada is een Italiaans fashion merk dat is opgezet in 1913 en is gespecialiseerd in kleding, accessoires en schoenen voor mannen en vrouwen. In het modehuis zitten een van de invloedrijkste kledingontwerpers in de fashion industrie.

Prada x adidas

De sneaker lijkt dus op een combinatie van de adidas Kamanda en de Prada Cup sneaker. Een mooie witte colorway bevind zich over het geheel van de sneaker. Het bovenwerk is gemaakt van textiel en synthetisch materiaal. Ook is er gebruik gemaakt van doorzichtig TPU materiaal, waardoor je door de sneaker heen kan kijken. De branding van Prada is te vinden op de hiel door middel van een rode streep met het adidas logo op de hiel patch. Het model wordt afgerond door een doorschijnende gegoten cup zool waardoor de sneaker een minimalistische uitstraling krijgt.

Er is voor de rest niks bekend gemaakt over de Prada x adidas sneaker en is het dus afwachten op meer nieuws over de samenwerking. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Prada x adidas
Prada x adidas
Images by Wavegod_the_legend