Skip to content
Upcoming

Een nieuwe naam voor de adidas Yeezy Boost 350 ‘Carbon’

16 september 2020 16:40
Een nieuwe naam voor de adidas Yeezy Boost 350 ‘Carbon’

Tegenwoordig doet een sneaker er pas toe als deze een bijnaam heeft. Soms komt deze naam per toeval tot stand, maar bij Yeezy komt deze naam eigenlijk altijd van meneer Ye hemzelf. Soms word een naam toch nog veranderd net zoals bij de adidas Yeezy Boost 350 ‘Carbon’.

adidas Yeezy Boost 350 ‘Carbon’

Veel van de namen van de Yeezy 350 hebben een naam die refereert naar een bepaald geloof, vaak het christendom. Maar toen de laatste colorway de naam ‘Asriel’ kreeg was er toch weerstand. Hierna is besloten om de naam te veranderen naar ‘Carbon’.

De nieuwste 350 heeft een zwarte upper, iets wat goed past bij het gestroomlijnde model. Dit keer wordt de upper echter opgebroken door grijze details in de stof. Door het gebruik van zwart en grijs ziet de ‘Carbon’ Yeezy er toch een stuk anders uit dan alle andere zwarte colorways. Dit geheel staat op een licht doorzichtige outsole, wat het ‘sleeke’ model complimenteert. Natuurlijk zit er in de midsole weer de geliefde Boost technologie. Dus ook bij deze Yeezy loop je weer op wolkjes.

Na wat uitstel en een naamsverandering komt de adidas Yeezy Boost 350 ‘Carbon’ op vrijdag 2 oktober uit.

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Carbon'

FZ5000 · Prijs vanaf €127,-

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy Boost 350 'Carbon'
adidas Yeezy Boost 350 'Carbon'
adidas Yeezy Boost 350 'Carbon'
Afbeeldingen: HanZuYing