Skip to content
Upcoming

Een nieuwe colorway voor de adidas ZX 8000

21 september 2020 19:00
Een nieuwe colorway voor de adidas ZX 8000

De adidas ZX 8000 mag al in verschillende colorways stralen en daar komt nu een mooie toevoeging bij. De adidas ZX 8000 blijft het middelpunt van de Three Stripes. Er is geen reden om het legendarische silhouet niet wat liefde te tonen. De ZX-lijn zelf heeft een volledige collectie gekregen die is gewijd aan erfgoed en kwaliteit.

Hoewel deze aankomende ZX 8000 geen lid is van de A-ZX-collectie, verdient hij nog steeds veel lof. Dit keer bestaat het kleurenpalet uit White, College Burgundy en Legacy Blue. Deze rustige maar toch opvallende kleurencombinatie is een musthave in je sneakercollectie.

adidas ZX 8000

Het model was en is een van de beste modellen van de ontwerpers van het Duitse merk. Het is veilig om te zeggen dat deze klassieker, ondanks de 30 jaar sinds de première, nog steeds populair is.

Het bovenwerk van deze ZX 8000 is gemaakt van suède en mesh. De schoen bestaat voornamelijk uit wit. Maar daarnaast accentueren het bordeauxrood, goud en blauw de rest van de schoen. Een donkere mosterdachtige tint vormt een aanvulling op het tweekleurige 3-Stripes profiel die hun bordeauxrode -tint verlenen aan het tonglabel en het hielpaneel. De veterbeschermers, de voering en binnenzool zijn karmozijnrood gekleurd waarbij het laatste vergezeld word met zwarte strepen. Met hielconstructies van kunststof met een navy kleur die ook op de voorvoet en tooling langs de tussenzool verschijnt. Onder de voeten genieten buitenzolen van een veelzijdig zwart arrangement.

Release

Helaas weten wij de exacte release datum van deze retro-look sneakers nog niet. Maar geniet van de officiële foto’s van deze ZX 8000 terwijl je wacht op de details van een Amerikaanse lancering van adidas. Ben je een grote fan van de adidas ZX 8000 lijn, check hier de modellen die eerder uitgekomen zijn! En houd onze releasekalender in de gaten voor de komende releases.


adidas ZX 8000
adidas ZX 8000
adidas ZX 8000
adidas ZX 8000

Images by adidas