Skip to content
Newsfeed

Een nieuwe AMBUSH x Nike Air Force 1 wordt verwacht

3 november 2022 20:07
Een nieuwe AMBUSH x Nike Air Force 1 wordt verwacht

AMBUSH x Nike zetten hun samenwerking voort om de 40e verjaardag van de Air Force 1 te vieren. Onder leiding van Yoon Ahn heeft AMBUSH zich geplaatst als een bekende in de Japanse streetwear scene. Door hun ontwerpen met Nike op verschillende trend silhouetten heeft het merk ook in de sneaker scene een naam gemaakt.

Onlangs doken de eerste geruchten op dat we een nieuwe AMBUSH x Nike Air Force kunnen verwachten. Nu kunnen we een blik werpen de eerste beelden on foot. We verwachten de Air Force in drie nieuwe kleurstellingen de ‘Phantom’, ‘Black’ en ‘Game Royal’.

Elke design heeft een leren bovenwerk en contrasterende extra lange Swooshes. Typisch voor de stijl van AMBUSH steken deze uit over de hiel. Extra details zijn de co-branding op de tong, speciale heel tabs en ‘AMBUSH’ op de hielcontour.

We verwachten dat de nieuwe kicks van AMBUSH en Nike ongeveer €190 zullen gaan kosten. De Air Force kleurstellingen worden verwacht in de komende maanden, dus nog in het jaar 2022.

Om ervoor te zorgen dat je de release en verdere informatie over de AMBUSH x Nike Air Force niet mist, moet je vooral onze releasekalender in de gaten houden. We houden je daar altijd op de hoogte!

AMBUSH x NIKE Air Force 1