Skip to content
Upcoming

Een ‘Metal Frame’ colorway op de Nike Air Force 1

30 november 2020 16:00
Een ‘Metal Frame’ colorway op de Nike Air Force 1

Het einde van 2020 nadert, en er staan nog heel wat heerlijke colorways op ons te wachten voor de Nike Air Force 1! Zo ook de Nike Air Force 1 ’07 ‘Metal Frame’. Wanneer deze precies zal droppen is nog even afwachten, maar alle verdere informatie over deze heerlijke colorway op dit klassieke Nike model kan je hieronder vinden! En om niet te vergeten, natuurlijk ook de afbeeldingen.

De Nike Air Force 1 heeft een rijke geschiedenis. In 1982 zagen we dit model voor het eerst op de markt verschijnen voor het basketbal. Al snel groeide de Nike sneaker uit tot een echte lifestyle sneaker. Door de jaren heen hebben we al heel wat colorways en samenwerkingen met grote namen voorbij zien komen. En daarnaast komen er ook steeds meer verschillende varianten van het klassieke model bij. Zo zijn de Air Force 1 Shadow, Sage en de Pixel ook erg geliefd.

Nike Air Force 1 ’07 ‘Metal Frame’ | DH4098-100

Een ‘Triple White’ colorway doet het altijd goed op de Nike Air Force 1. Dit wordt ook gebruikt voor de ‘Metal Frame’ colorway. Je hoort het al aan de naam, het ‘Metal Frame’ zien we om de Swoosh heen. Dit zorgt ervoor dat de witte sneaker een speelse draai krijgt. Het grijs van het ‘Metal Frame’ zien we terug op de branding op de tong en de heeltab. De Air branding zien is zoals altijd te vinden op de midsole.

Een exacte releasedatum voor de Nike Air Force 1 ’07 ‘Metal Frame‘ is er nog niet. Houdt daarom goed de releasekalender en ons Instagram account in de gaten. Zo blijf je op de hoogte van deze en alle andere releases. We verwachten deze te gekke colorway in 2020 nog bij Nike met een prijskaartje van €110. Hieronder kan je de sneaker nog eens goed bekijken!


Nike Air Force 1 '07 'Metal Frame'

DH4098-100 · Prijs vanaf €137,-

Naar alle aanbieders
Air Force Metal Frame
Air Force Metal Frame
Air Force Metal Frame
Air Force Metal Frame
Images by: Nike