Skip to content
Upcoming

Een ‘Malt’ colorway op de Nike Air Force 1 Low LXX

9 december 2020 20:14
Een ‘Malt’ colorway op de Nike Air Force 1 Low LXX

Een nieuwe colorway op de Nike Air Force 1 Low LXX, na meerdere colorways kan er weer een nieuwe aan toegevoegd worden. De ‘Malt‘ colorway zal naar alle waarschijnlijkheid nog droppen in 2020, alle informatie vind je hieronder!

De Nike Air Force 1 kennen we al sinds de jaren 80. In eerste instantie kwam de sneaker op de markt voor het basketbal. Al snel groeide deze uit tot een echte lifestyle sneaker. De mooiste colorways hebben we al voorbij zien komen, maar ook van veel samenwerkingen met grote merken hebben we mogen genieten. Daarnaast hebben we door de jaren heen al verschillende varianten gedropt zien worden, zo kennen we nu natuurlijk het klassieke model in een hoog en laag variant, maar ook de shadow, sage en sinds kort de Pixel! Maar nu mogen we genieten van een nieuwe colorway op de Nike Air Force 1 Low LXX

Nike Air Force 1 Low LXX ‘Malt’

De ‘Malt’ colorway is een prachtige colorway, het lederen bovenwerk komt in een ‘Malt’ kleur. Daarnaast beschikt de sneaker nog over suede details, dit zien we gedeeltelijk op de swoosh en op de heeltab. Dit geeft een speelse draai aan de sneaker, net als de swoosh die we met een soort 3D effect zien. De midsole en de veters wijken net iets af van het bovenwerk qua kleur, maar dat is ook precies wat de Nike Air Force 1 Low LXX ‘Malt’ compleet maakt!

We hopen dat de Nike Air Force 1 Low LXX ‘Malt‘ nog in 2020 zal droppen bij Nike, er zal dan een prijskaartje aanhangen van €110,-. Je kan de sneaker hieronder nog eens goed bekijken!

Om op de hoogte te blijven van deze, en alle andere releases kan je een kijkje nemen in de releasekalender en ons volgen op Instagram! Vergeet overigens de Sneakerjagers Christmas Advent Calendar Giveaway niet, je maakt namelijk tot en met 24 december kans op de dikste prijzen! Alle informatie daarover vind je HIER.

Nike Air Force 1 LXX 'Malt'

DH3869-200 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Malt
Air Force 1 Malt
Air Force 1 Malt
Air Force 1 Malt
Images by: Nike
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date