Skip to content
Upcoming

Een kleurrijke Hyper Pink make-over voor de Air Max 1

1 september 2020 11:23
Een kleurrijke Hyper Pink make-over voor de Air Max 1

De Nike Air Max 1 kent al ongekend veel colorways, en daar kan de ‘Hyper Pink’ colorway aan toegevoegd worden. Dit zal gebeuren op 12 september, meer informatie over deze te gekke colorway is hieronder te vinden.

De Air Max 1 van Nike gaat al heel wat jaren mee en kent ondertussen dus al veel samenwerkingen en nog meer colorways. Dit geliefde Nike model is een echte musthave in je sneaker collectie.

Nike Air Max 1 ‘Hyper Pink’ | CZ7920-001

Op het bovenwerk van de sneaker gebeurt erg veel. Er worden veel kleuren en verschillende materialen gebruikt. Zoe zien we op de lederen mudguard een zwarte kleur met een iriserend effect. De swoosh, en enkele andere details op de sneaker zijn roze van kleur. VErder komen de kleuren, turqoise, paars, groen en geel terug. Dit maakt de sneaker helemaal compleet. Ondanks de vele kleuren heeft de sneaker toch een strakke look. Wij kunnen niet wachten tot dat dit paar gereleased zal worden.

Je zal nog heel even moeten wachten op de Nike Air Max 1 ‘Water Sports’, deze zal namelijk op 12 september uitkomen in de USA. Of de sneaker ook nog een Europese release zal zien is nog even afwachten. Tot die tijd kan je de sneaker hieronder bekijken, en kan je dus bedenken of deze aan jouw sneakercollectie toegevoegd kan worden. Blijf op de hoogte van al het sneaker nieuws door ons te volgen op social media en een kijkje te nemen in de releasekalender.


Nike Air Max 1 'Hyper Pink'

CZ7920-001 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders
Air Max 1 Hyper Pink
Air Max 1 Hyper Pink
Air Max 1 Hyper Pink
Images by: Nike