Skip to content
Newsfeed

Een gedetailleerde look op de Converse Run Star Hike High Top

22 december 2022 11:33
Een gedetailleerde look op de Converse Run Star Hike High Top

Een goede winter sneaker is een must voor de komende winterdagen. Hier komt de Converse Run Star Hike High Top om de hoek kijken. Dit is een nieuwe silhouet van Converse, met een hoge, gekartelde plateauzool en een chunky silhouet. We laten je hier het model in detail zien!

De Converse Run Star Hike High Top is een herinterpretatie van de klassieke Chuck. In tegenstelling tot het origineel heeft deze sneaker echter een hoge plateauzool en een gekartelde rubberen zool voor meer grip. De hoge top heeft ook een opvallende hielinzet met de klassieke Converse-ster.

De binnenzool van elk paar is voorzien van Converse Ortholite, een speciale technologie die zorgt voor extra comfort. Naast de hoge versie kun je de sneaker ook in de lage stijl krijgen, maar de hoge top houdt je toch iets warmer in de winter.

De Converse Run Star Hike High Top is verkrijgbaar in een brede reeks kleurstellingen. Van klassiek zwart en wit tot een kleurrijke mix, je vindt alle kleuren bij Converse. Klik op de knop hieronder om een selectie in onze sneakerzoekmachine te zien.