Skip to content
Newsfeed

Een eerste blik op de Nike Air Max 1 ‘Safari’

16 december 2022 17:39
Een eerste blik op de Nike Air Max 1 ‘Safari’

Nike heeft in 2022 veel verschillende Air Max 1 ontwerpen gedropt zoals de ‘Iron Stone‘ en de ‘Crepe Hemp‘. Voor het nieuwe jaar, 2023, zijn er ook al een aantal designs verschenen. Onlangs hebben we nog een eerste blik kunnen werpen op de ‘Neutral Grey‘. Nu zijn er exclusieve beelden verschenen van een Air Max 1 ‘Safari’, die naar verwachting in 2023 zal gaan releasen. Werp een eerste blik op het paartje hier!

De Air Max 1 ‘Safari’ heeft exotische details die zijn gestapeld op een crèmekleurig mesh bovenwerk. De hiel heeft een reptiel-textuur, het middenpaneel heeft geborduurde tijgerstrepen en de kenmerkende Safari print is te zien op de mudguard.

De overige overlays zijn vlak en zijn gemaakt van suède. De Swooshes komen in leer en zorgen voor contrast op het paartje, net als de opvallende witte tussenzool. Als laatste detail komen de sneakers met reserve veters in een donkere chocolade kleur.

Krijg een eerste en exclusieve blik op deze gloednieuwe Nike Air Max 1 ‘Safari’ hieronder! De sneaker zal naar verwachting in het begin van 2023 gaan droppen bij Nike en geselecteerde retailers. Voor een exacte releasedatum houden wij je op de hoogte via de Sneakerjagers release kalender.