Skip to content
Upcoming

Een eerste blik op de upcoming Notre X Nike Dunk High

8 augustus 2020 12:28
Een eerste blik op de upcoming Notre X Nike Dunk High

Notre en Nike komen opnieuw met een samenwerking die zij loslaten op de Nike Dunk High. Dit heerlijke modelletje krijgt twee nieuwe colorways, die kan je hieronder bekijken. Wanneer deze samenwerking precies gereleased zal worden is nog onbekend maar houdt ons in de gaten voor de updates!

Notre is een retailshop die sneakers en kleding verkopen voor zowel dames als heren. Eerder kwamen zij al met verschillende colorways op de Nike Dunk High en daar worden er nu twee bij toegevoegd. Wij kunnen niet wachten tot dat deze colorways gedropt zullen worden!

Notre X Nike Dunk High

De blauwe colorway van de samenwerking tussen Nike en Notre heeft een kleurenschema van verschillende blauwtinten. Zo zijn de overlays van donkerblauw suède, dit is overigens ook terug te zien op de swoosh. Verder is er lichtblauw gebruikt op deze colorway, de wit met blauwe veters maken de sneakers compleet.

De lichte colorway van deze geweldige samenwerking bevat verschillende kleuren. Zo zijn de overlays en de swoosh van beige suède, Verder is de sneaker wit gebleven, dit zorgt ervoor dat de sneaker een super strakke upper heeft. Verdere details zijn rood, zoals bijvoorbeeld de branding op de tong en de veters.

Ondanks dat we nog geen officiële releasedatum hebben, verwachten we dat dit paartje gedropt zal worden rond de feestdagen en verkrijgbaar zal zijn bij Nike. Nog even geduld dus, maar hieronder kan je de sneakers alvast bewonderen. Houdt ons in de gaten op social media en neem een kijkje in de releasekalender, zo hoef jij niks te missen en ben je altijd op de hoogte!