Skip to content
Newsfeed

Een eerste blik op de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ‘Olive’

22 september 2022 18:30
Een eerste blik op de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ‘Olive’

Nog niet zo’n hele lange tijd geleden hebben we een blik kunnen werpen op de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG Sail Black‘ en ‘Black Phantom‘. Nu in september 2022 zijn er beelden verschenen van nog een colorway, de ‘Olive’. De sneaker zal naar verwachting exclusief verkrijgbaar zijn voor vrouwen en wordt momenteel verwacht in de lente van 2023. Bekijk de nieuwe colorway hier!

De Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ‘Olive’ heeft een zwart suède lederen basis. Op de basis zijn off white lederen overlays geplaatst, die zorgen voor contrast. De suède Swoosh heeft een olijfgroene kleur gekregen net als de veters.

Nog meer opvallende details zijn onder andere de rode branding en het witte leren stuk op de tong. Zo is het Cactus Jack logo op de heel geplaatst en de ‘Nike Air’ branding op de tong. Als laatste wordt de colorway afgerond met gebroken witte tussenzolen en contrasterende olijfkleurige buitenzolen.

Er wordt verwacht dat de Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG ‘Olive’ zal releasen in de lente van 2023. Het is daarom nog even wachten voordat je het paartje kunt bemachtigen, maar we kunnen wel alvast een blik werpen op de onlangs verschenen beelden hieronder!

Wil je meer nieuws lezen over Travis Scott? Klik dan op de button!

Travis Scott x Air Jordan 1
Travis Scott x Air Jordan 1
Travis Scott x Air Jordan 1