Skip to content
Upcoming

Een eerste blik op de nieuwe Off-White X Nike Blazer collab

16 augustus 2018 19:52
Een eerste blik op de nieuwe Off-White X Nike Blazer collab

De nieuwe samenwerking tussen Nike en Off-White komt eraan. De nieuwe Off-White X Nike Blazer sneakers zijn de ‘Grim Reaper’ en de ‘All Hallows Eve’.

De samenwerking tussen Nike en Off-White heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Met de The Ten collectie hebben beide merken zich van hun beste kant laten zien. Met de deconstructed look en herkenbare details is het een samenwerking die uniek is. Hier komen nu twee nieuwe sneakers bij! Er zullen twee colorways komen op de Nike Blazer Mid. Er komt een zwarte colorway die met wit gecontrasteerd is. Maar er komt ook een lichtgele colorway die oranje details heeft gekregen. Beide sneakers hebben weer de echte Off-White kenmerken gekregen zoals een ‘oversized’ Swoosh die door gaat op de midsole. Natuurlijk staat aan de binnenkant van de sneaker weer de stempel met de Off-White en Nike info.

We verwachten deze Blazers al redelijk snel, maar het is even afwachten wanneer dat precies is, zoals gewoonlijk houden we jullie op de hoogte!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Off-White X Nike Blazer ‘Grim Reaper’ & ‘All Hallows Eve’

Image: Randygalang