Skip to content
Newsfeed

Een eerste blik op de Air Jordan 1 WMNS ‘Washed Pink

19 januari 2023 22:38
Een eerste blik op de Air Jordan 1 WMNS ‘Washed Pink

De eerste beelden van de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Washed Pink’ zijn opgedoken. Midden september 2023 ging het gerucht al rond dat er een lichtroze Air Jordan 1 voor de dames zou komen en nu, zo’n vijf manden verder, krijgen we een meer gedetailleerde blik op de sneaker. De Air Jordan 1 Retro High OG ‘Washed Pink’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in 2023 verwachten.

De Air Jordan 1 komt in retro stijl en belichaamt de vintage esthetiek. De extra vergeelde tussenzool, de kraag en de suède overlays dragen hier aan bij. Het bovenwerk is van premium leer en heeft een lichtroze kleur gekregen. Beige details geven de sneaker een zachte look.

Het middenpaneel komt in een witte kleur. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst, deze komt in een lichtroze tint. Het Wing logo op de kraag kleurt wit en matched goed met de beige/roze tinten van de sneaker. Het Nike Air logo is op de tong geplaatst.

Wanneer de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Washed Pink’ precies uitkomt is nog niet bekend. Bekijk hieronder alvast de eerste beelden van de sneaker. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates en vergeet niet de Sneakerjagers Instagram te volgen om geen enkel bericht te missen.