Skip to content
Newsfeed

Een derde UNDEFEATED x Nike Air Force 1 colorway is verschenen

14 september 2022 11:49
Een derde UNDEFEATED x Nike Air Force 1 colorway is verschenen

Na de Air Force 1 releases in 2021, zullen UNDEFEATED en Nike in 2022 nog meer colorways gaan releasen. Hiermee wilt het duo het 40-jarig jubileum van het model vieren. Inmiddels hebben we een blik kunnen werpen op twee verschillende kleurstellingen. In september 2022 zijn er beelden verschenen van een derde versie van dit aankomende project. Werp een blik op het paartje hieronder!

Net als de vorige colorways in het ‘Multi-Patent’ pack heeft ook dit derde paar een veelkleurig lakleren ontwerp. De kleuren die voor de sneaker zijn gebruikt zijn: groenblauw, blauw, geel, grijs en licht olijfblauw. Het UNDEFEATED Five Strikes logo staat in reliëf op de laterale hiel en op de tong. Opvallende details die het ontwerp compleet maken zijn een doorschijnende TPU swoosh en gele ‘UNDFTD’ dubraes.

De eerste beelden van de derde kleurstelling zijn verschenen in maat 17, speciaal gemaakt voor Aaron Judge. Hierdoor kan het zijn dat dit paartje een vrienden en familie editie is. Helaas is hier verder nog geen informatie over bekend. Het is daarom ook nog even wachten op een eventuele releasedatum. Hou dus goed de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer updates over deze release.

UNDEFEATED x Nike Air Force 1