Skip to content
Newsfeed

Een close-up van de Undercover x sacai x Nike LDWaffle collab

26 augustus 2021 12:57
Een close-up van de Undercover x sacai x Nike LDWaffle collab

De close-up beelden van de Undercover x sacai x Nike LDWaffle samenwerking gaan rond op social media. Deze samenwerking is onderdeel van een groot project tussen sacai en Nike.

Eerder in augustus maakte sacai bekend dat zij samen met Nike drie andere merken gingen benaderen voor samenwerkingen op de LDWaffle. Deze merken waren Fragment, CLOT en Undercover. De samenwerking met Fragment is op dinsdag 24 augustus uitgekomen.

In de samenwerking tussen Undercover, sacai en Nike zitten drie verschillende colorways. Momenteel hebben we maar van twee van de drie close-up beelden.

Undercover x sacai x Nike LDWaffle ‘Midnight Spruce’ | DJ4877-300

De Undercover x sacai x Nike ‘Midnight Spruce’ heeft een bovenwerk van nylon. De basis van het bovenwerk is in een donkergroene kleur, wat bijna zwart lijkt.

Over de neus en over de hiel zitten suède overlays in het grijs met een witte Swoosh. Over deze suède overlays en Swoosh zitten zwarte overlays met een rode Swoosh.

Op de hiel staat de branding van Nike en sacai. De tussenzool steekt uit en aan de bovenkant is ‘Nike/sacai/Undercover’ te lezen. De buitenzool is hetzelfde rood als de Swoosh, de voering en de veters.

Undercover x sacai x Nike LDWaffle 'Midnight Spruce'
Midnight Spruce
Undercover x sacai x Nike LDWaffle 'Midnight Spruce'
Midnight Spruce

Undercover x sacai x Nike LDWaffle ‘Night Maroon’ | DJ4877-600

De Undercover x sacai x Nike ‘Night Maroon’ heeft een compleet ander kleurenschema. Het nylon op het bovenwerk is op dit paartje in het bordeaux rood.

Over de neus en over de hiel zitten dezelfde suède overlays als op de ‘Midnight Spruce’. Het enige wat verschilt is dat rood vervangen is door blauw. Hierdoor krijgt de sneaker gelijk een andere uitstraling.

De veters van dit paartje zijn wit en blauw, net als de midden- en buitenzool. De voering is ook in het blauw van deze colorway.

Undercover x sacai x Nike LDWaffle 'Night Maroon'
Night Maroon
Undercover x sacai x Nike LDWaffle 'Night Maroon'
Night Maroon
All images by Teddys SoleHouse

De releasedatum van de Undercover x sacai x Nike LDWaffle is nog niet bekend, maar er wordt geschat dat de drie colorways in oktober uit zullen komen. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.