Skip to content
Newsfeed

Een blik op Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom

17 februari 2023 09:10
Een blik op Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom

Multi-talent Teyana Taylor brengt samen met Nike een Air Jordan 1 Zoom uit. De Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom heeft helaas nog geen release datum. Wel kunnen we de sneaker in 2023 verwachten. In dit artikel kun je alvast een blik werpen op het paartje.

Teyana is een getalenteerd artiest. Naast zangeres is ze ook danseres, actrice, model en is ze geen onbekende in de sneakerwereld. In 2020 heeft ze samen met Reebok een Question Mid uitgebracht en all the way back in 2013 heeft de artiest een samenwerking met adidas gehad. Eind 2023 komt waarschijnlijk haar eerste Jordan sneaker collab uit.

De Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom lijkt geïnspireerd te zijn op een van de nummers van Teyana’s 2018 album; ‘Rose In Harlem’. Over de gehele schoen zie je de invloed van de bloem. Naast dat de sneaker deels rood is, bevat de Swoosh ook donkergroene doorns. De schoen heeft ook andere speciale details, zo staat er op de label van de tong ‘TEY’ en verschillen de Swooshes in kleur en in groottes.

Helaas is er nog geen release datum van de Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom beschikbaar. We verwachten de sneaker in 2023. Bekijk hieronder een aantal foto’s van de sneaker.

Wil jij op de hoogte blijven van alle aankomende releases? Check dan regelmatig onze release pagina!

Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom de twee schoenen achterelkaar
Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom detail foto van de Swoosh
Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom iemand lopend met de schoenen
Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom detail foto
Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom de twee op elkaar
Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom twee sneakers bij elkaar
Teyana Taylor x Air Jordan 1 Zoom detail foto Swoosh