Skip to content
Staff Picks

Een Top 10 zwarte Nike en Jordan sneakers bij StockX

7 maart 2023 11:47
Een Top 10 zwarte Nike en Jordan sneakers bij StockX

Als je op zoek bent naar exclusieve sneakers en het niet erg vindt om een beetje extra te betalen om ze te scoren, dan is StockX de plek voor jou. In deze blog bespreken we enkele van de meest gewilde en zeldzame zwarte colorways van Air Jordan en Nike die momenteel beschikbaar zijn op het platform. Van limited edition releases tot klassieke colorways, we hebben een aantal voor je op een rijtje gezet.

Dus, wil jij een nieuw paar zwarte sneakers aan je collectie toevoegen? Lees dan vooral verder!

Zwarte Nike en Jordan sneakers bij StockX

Nike Air Force 1 Low ’07 Off-White MoMA | AV5210-001

We beginnen het overzicht gelijk met een banger, namelijk de Nike Air Force 1 Low ’07 Off-White MoMA. Je moet hier wel aardig je portemonnee voor opentrekken, maar dit is het dan ook zeker waard. Een opvallend detail is dat de Swooshes bekleed zijn met zilverfolie.

Nike Air Force 1 Low '07 Off-White MoMA
Nike Air Force 1 Low '07 Off-White MoMA

*Let op! De prijzen van de sneakers kunnen per maat en per dag verschillen. Dit is afhankelijk van het vraag en aanbod van de desbetreffende sneaker.

Air Jordan 3 Retro ‘Black Cement’ (2018) | 854262-001

Eentje die zeker niet mag ontbreken in dit overzicht is de Air Jordan 3 Retro ‘Black Cement’, de OG colorway wordt gezien als één van de beste sneakers aller tijden. In 2018 keerde het ontwerp terug en dit was het resultaat! Met rode details die de sneaker net dat extra beetje kleur geven.

Air Jordan 3 Retro 'Black Cement' (2018)
Air Jordan 3 Retro 'Black Cement' (2018)

Nike Air Max Plus ‘Triple Black’ | 604133-050

Een wat meer betaalbare optie is de Nike Air Max Plus ‘Triple Black’. De sneaker is uitgebracht voorafgaand aan de 20e verjaardag van de Air Max Plus. Het bovenwerk bevat ademende mesh inzetstukken en opvallende TPU ribbels, die shine geven aan het ontwerp.

Air Jordan 4 Retro SE ‘Black Canvas’ | DH7138-006

De Air Jordan 4 Retro SE ‘Black Canvas’ is net als de Air Jordan 3 een erg populaire colorway. Het bovenwerk komt in een mooie combinatie van canvas en suède. Het ontwerp wordt afgemaakt met een wit, zwart en grijze zool.

Nike Vaporwaffle sacai ‘Black Gum’ | DD1875-001

De Nike Vaporwaffle sacai ‘Black Gum’ bevat veel dimensie, dit komt door de shadow details en de opvallende zool. Net als de vorige sneaker is deze ook van verschillende materialen gemaakt, wat weer bijdraagt aan de opvallende look.

Air Jordan 1 Retro Low OG SP Travis Scott ‘Black Phantom’ | DM7866-001

Een recent gedropte colorway is de Air Jordan 1 Retro Low OG SP Travis Scott ‘Black Phantom’. Eentje die voordat hij uitkwam al populair was en wij snappen wel waarom. De sneaker bevat de kenmerkende achterwaartse Swoosh en opvallende witte stiksel. Verder komt het ontwerp geheel in het zwart.

Nike Air Max 1 Patta Waves ‘Black’ | DQ0299-001

Net als de sneaker hierboven was ook de Nike Air Max 1 Patta Waves ‘Black’ zeer populair. Patta heeft een eigen draai gegeven aan het OG Air Max 1 silhouet. Het bovenwerk wordt afgewisseld met zwart en grijs.

Air Jordan 11 Retro Jubilee 25th Anniversary | CT8012-011

Nog één met een opvallende look is deze Air Jordan 11 Retro Jubilee 25th Anniversary. De sneaker heeft een volledig zwarte bovenkant met metalen Jumpman logo’s op de hiel, een witte tussenzool en een ondoorzichtige buitenzool voor net even dat beetje extra.

Nike Air Force 1 Low SP AMBUSH ‘Black’ | DV3464-001

De Nike Air Force 1 Low SP AMBUSH ‘Black’ heeft een premium leren basis met AMBUSH’s kenmerkende overdreven Swoosh in het wit. Co-branding is te zien op de tong tag en op de witte dubrae. Weer een opvallend ontwerp!

Air Jordan 1 Retro High 85 ‘Black White’ | BQ4422-001

Nog een recente release is de Air Jordan 1 Retro High 85 ‘Black White’. Het was voor het eerst in jaren een colorway uit 1985 terugkeerde en het is daarom niet gek dat deze tot de top 10 zwarte Nike en Jordan sneakers bij StockX behoort.

We hebben de beste ontwerpen in dit overzicht uitgelicht, maar er zijn natuurlijk nog veel meer zwarte Air Jordan en Nike colorways die je allemaal kunt vinden op StockX! Het is dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website. Wil je op de hoogte blijven van aankomende releases? Klik dan op de knop hieronder!