Skip to content
Brand

Ebay Sneaker Con – checkt je sneakers op echtheid!

12 november 2020 16:16
Ebay Sneaker Con – checkt je sneakers op echtheid!
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Ebay slaat de handen ineen met Sneaker Con en launched nieuw sneaker authentication functie voor hun koop-en-verkoop platform. Ebay Sneaker Con – checkt je sneakers!

Nog steeds het breedste aanbod

Of je nou een heel oud paartje zoekt of de laatste hype release die helaas overal is uitverkocht, Ebay is nog steeds één van de beste opties om te vinden wat je zoekt. Van de beste deals, tot de meest obscure paartjes, Ebay heeft nog steeds het meest variabele aanbod onder alle koop-en verkoop platformen.

Sneaker con logo

Fusie met Sneakercon

Ebay is altijd al een populaire plek geweest om een paartje sneakers te scoren. Maar was het wel veilige plek om te kopen? In de meeste gevallen wel. Maar voor het kleine gedeelte niet originele paartjes, is er nu een oplossing. Want Ebay slaat de handen ineen met Sneaker Con, het Amerikaanse sneaker event. Met de introductie van een nieuwe authentication functie. Die het kopen op Ebay nog veiliger maakt. Ebay checkt je sneaker! Helemaal gratis.

Hoe werkt het?

Stap 1:

De koper kiest een item op Ebay met het blauwe authentiek garantie label (zie foto onder dit blog) en betaald hiervoor.

Stap 2:

De sneakers worden verstuurd door de verkoper naar een authentication vestiging waar de sneakers een uitgebreide inspectie ondergaan uitgevoerd door onafhankelijke inspecteurs van Sneaker Con.

Stap 3:

Originele sneakers ontvangen een Ebay garantie label.

jordan 1 travis scott ebay authentication label

Stap 4:

De verkoper krijgt de betaling toegewezen en de sneakers worden verzonden naar de koper. Voor deze dienst betalen beide gebruikers niet.

Adidas Yeezy 350 Ebay authentication card

Stap 5:

Het Ebay garantie label wordt aan de sneakers bevestigd zodra deze zijn goedgekeurd door een authenticator. Het label heeft tevens een digitale stempel, die door de koper uitgelezen kan worden door middel van een NFC chip. Wat heel handig is.

Adidas Yeezy 350 Ebay Authentication label

Serieuze speler

Met deze functie die Ebay toevoegd aan hun platform komt er een nieuwe serieuze speler bij op de markt van sneaker authentication platformen. Platformen als Stockx, Klekt en Goat krijgen er een gedeugde concurrent bij. Wat betekent dit voor ons sneaker kopers? Weer een nieuwe veilig manier om onze sneakers te bemachtigen. Een goede zaak!