Skip to content
Staff Picks

Duurzaamheid staat centraal in PUMA collectie

27 maart 2023 17:00
Duurzaamheid staat centraal in PUMA collectie

In een tijd waarin het welzijn van de wereld steeds meer afhangt van duurzaamheid, laat PUMA zich van zijn beste kant zien. Het Duitse sportmerk heeft een collectie uitgebracht dat zich focust op het gebruik van duurzame materialen. We hebben onze favoriete items uit deze duurzame collectie voor je op een rijtje gezet in verschillende outfits.

Outfit 1

Als eerste hebben we een sportieve fit die past bij verschillende sporten. Het begint met een zwart PUMA sport t-shirt gecombineerd met een olijfgroene joggingbroek. Om de outfit af te maken hebben we gekozen voor de Deviate Nitro 2 hardloopschoenen in een zwarte colorway. Een stijlvolle outfit voor in de gym.

t shirt
Puma broek olive.
Puma hardloopschoen

Outfit 2

Een sportieve fit voor een flitsende dansles of een aerobics work-out. Met een crop top hoodie in een ‘Bitter Chocolate’ colorway in combinatie met de bijbehorende flair broek. Ten slotte passen de TRC Blaze Safari sneakers in een ‘Pristine Light-Sand’ colorway perfect bij de outfit.

Puma hoodie red
Puma broek
 sneaker creme

Outfit 3

Met deze PUMA outfit kun je niet fout gaan. We matchen een zwarte PUMA longsleeve sweatshirt met een wollen beige broek. Een comfortabele outfit met een stijlvol randje. Om deze outfit af te maken, hebben we gekozen voor de RBD Game Low sneakers met een klassieke look.

Puma sweatshirt
Broek wol
Puma sneakers

Outfit 4

Voor de yoga fans onder ons hebben we een PUMA outfit gekozen die mogelijk in je rotatie thuis hoort. In de eerste plaats hebben we een matchende outfit met een tanktop en een sportlegging in een ‘Clementine’ colorway. Combineer het set met de PUMA x Koché Run XX NITRO hardloopschoenen in een bordeauxrode colorway en je hebt een stijlvolle maar ook sportieve fit.

Tanktop
Puma outfit
Puma outfit

Voor meer items uit de duurzame collectie van PUMA kun je een kijkje nemen in de duurzame collectie van PUMA. Check ons vooral ook op Instagram @Sneakerjagers via de knop hieronder voor meer sneaker content.