Skip to content
Newsfeed

Duurzaam en sportief met de RE:STYLE collectie van PUMA

19 maart 2023 19:48
Duurzaam en sportief met de RE:STYLE collectie van PUMA

Houd je van klassieke stijlen, de nieuwste sportieve trends en geef je om het milieu? Dan heeft PUMA precies wat je zoekt met hun nieuwste duurzame collectie ‘RE:STYLE’. Sinds 1948 hecht het merk veel waarde aan hoogwaardige kleding en zet het Duitse merk het goede voorbeeld in de mode- en sportindustrie.

Volgens het aloude motto ‘FOREVER FASTER’, brengt PUMA nu meer duurzame kleding en sneakers uit met hun ‘Forever Better’ initiatief. Met dit initiatief wil PUMA de negatieve impact op het milieu aanpakken en de wereldwijde uitdagingen die ons allen treffen aan te pakken. Dit omvat het verminderen van milieuafval en het produceren van duurzame outfits door het gebruik van gerecycled rubber en polyester.

Met de producten van PUMA’s duurzame collecties zoals ‘RE:STYLE’ of ‘PUMA x FIRST MILE’ kun je basic en comfy stijlen dragen en tegelijkertijd iets goeds doen voor het milieu. Het merk maakt een statement en wil zoveel mogelijk mensen inspireren. De collectie bestaat uit kleding voor jong en oud.

Of je nu op zoek bent naar kleding voor de sportschool, buitensporten, yoga of gewoon naar stijlvolle outfits, je vindt zeker wat je zoekt in de ‘RE:STYLE’-collectie van PUMA. Als je meer duurzame collecties en producten wilt zien, kun je meer inspiratie vinden op onze nieuwspagina.

PUMA duurzaam