Skip to content
Upcoming

De Nike WMNS Dunk High ‘Football Grey’ released deze maand

5 januari 2021 15:30
De Nike WMNS Dunk High ‘Football Grey’ released deze maand

2021 begint al goed, want in deze maand komen er enorm veel colorways uit voor de Nike Dunk Low en High. Één van deze colorways is de Nike WMNS Dunk High ‘Football Grey’.

Er komen in januari alleen al 10 verschillende Nike Dunks uit, waarvan er een SB release en de andere in samenwerking is met AMBUSH. Het is dus duidelijk dat we in 2021 nog steeds enorm veel Dunk releases gaan zien. Dit is ook niet zo gek, aangezien de Dunk het meest populaire model op dit moment is. Ook kunnen we de Nike Dunk Low binnenkort verwachten bij Nike By You. Hierdoor kan jij jouw creativiteit los laten op het klassieke model.

Nike WMNS Dunk High ‘Football Grey’ | DD1869-102

Een sail kleur is gebruikt voor de basis van de sneaker terwijl de overlays de football grey kleur hebben gekregen. Deze football grey kleur neigt meer naar een blauwe kleur dan grijs en geeft de sneaker zo een pastel look. Het bovenwerk is voor het grootste deel gemaakt van leer, alleen is de tong gemaakt van mesh. De football grey kleur is ook geplaatst op de Swoosh, hieltab en logo op de tong. Als we kijken naar de midsole zien we dat deze ook een sail kleur heeft gekregen die iets donkerder is dan het bovenwerk. Hierdoor krijgt de sneaker een vintage look. De football grey outsole rond de sneaker af als een geheel.

De Nike WMNS Dunk High ‘Football Grey’ komt uit op donderdag 14 januari via de Nike SNKRS app voor €100,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.


Nike WMNS Dunk High 'Sail/Football Grey'

DD1869-102 · Prijs vanaf €72,-

Naar alle aanbieders
Dunk High 'Football grey'
Dunk High 'Football grey'
Dunk High 'Football grey'
Dunk High 'Football grey'
Images by Nike