Skip to content
Upcoming

Diet Starts Monday en Puma brengen twee colorways uit op de Street Rider

29 december 2020 17:56
Diet Starts Monday en Puma brengen twee colorways uit op de Street Rider

Puma is in 2020 een stuk populairder geworden. Zo was de Puma RS-X enorm populair en had het merk samenwerkingen met Ferrari, Footpatrol, Helly Hansen en Nintendo. Nu sluit Puma 2020 af met één te gekke releases. Puma gaat namelijk samenwerken met Diet Starts Monday. DSM en Puma brengen samen twee colorways uit op het Street Rider model met nog een gehele kleding collectie ernaast.

Diet Starts Monday is een kledingmerk voor heren dat is opgezet in Washington D.C. Oprichters Diet John Geiger, Davin Gentry en Unkle Scooty hadden alle drie dezelfde visie op mannenmode. Samen richten ze Diet Starts Monday op en combineerden het kledingmerk met een restaurant en bar. Het merk specialiseert zich in vintage geïnspireerde producten en omarmt streetwear en lifestyle mode. DSM breidde zich uiteindelijk uit doormiddel van mooie samenwerkingen en exclusieve releases.

DSM x Puma Street Rider

De Diet Starts Monday Puma Street Rider komt in een Black/Beige/Blue en White/Beige/Pink colorway. De toebox en midfoot zijn gemaakt van dun materiaal. Dit materiaal wordt gecombineerd met dik suède op de mudguard en hiel. Wat deze sneaker uniek maakt is het bijzondere veter systeem. De veters lopen namelijk van de linkerkant helemaal naar de andere kant van de sneaker. Puma en DSM branding is geplaatst op de tong en midsole van de sneaker.

De twee colorways voor de DSM Puma Street Rider komen uit op donderdag 31 december bij Footlocker. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.


DSM Puma Street Rider
DSM Puma Street Rider
DSM Puma Street Rider
Images by Diet Starts Monday