Skip to content
Upcoming

Drie nieuwe hyped releases voor kids die je niet mag missen!

13 februari 2020 16:10
Drie nieuwe hyped releases voor kids die je niet mag missen!

Het is tijd voor de kleintjes. De komende dagen droppen er drie hyped releases voor kids, namelijk de Air Jordan 1 Baby ‘Unc to Chicago’, Air Jordan 3 TD Chicago All-Star ‘Red Cement’ en de Off-White X Air Jordan 5 BT ‘Black’.

Air Jordan 1 Baby ‘UNC to Chicago’ | CU0450-046

Zwart, blauw en rood, dat zijn de kleuren waarover de Air Jordan 1 Baby ‘UNC to Chicago’ sneaker beschikt. De achterkant en de Swoosh van de schoen is blauw, en de zool van de schoen is van rubber en wit van kleur. Om de schoen helemaal af te maken komt de kleur van de neus, rood, terug in de onderkant van de schoen en in het Nike-logo op het label op de tong.

Vanaf vrijdag 14 februari om 9:00 zal de Air Jordan 1 ‘UNC To Chicago’ verkrijgbaar zijn op Nike.com en bij diverse geselecteerde Nike-retailers. Aan de schoenen zal een prijskaartje hangen van 55,-.

Air Jordan 1 Baby 'UNC to Chicago'

CU0450-046 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders
hyped releases voor kids
hyped releases voor kids
hyped releases voor kids
hyped releases voor kids

Air Jordan 3 TD Chicago All-Star ‘Red Cement’ | CQ0489-600

Deze colorway is een rode versie op de Air Jordan ‘Black Cement’. De bovenkant Air Jordan 3 TD Chicago All-Star ‘Red Cement’ is gemaakt van leer. Zoals ook in de naam te zien is, is de kleur van het leer fire red. Deze kleur rood komt terug in het Jumpman-logo op de tong en in de binnenkant van de schoen. In de schoen zitten overlappende lagen van olifantenprint en de kleur grijs is terug te vinden rondom de enkel en op de hiel.

Op zaterdag 15 februari is het extra feest, dan komen er namelijk twee paar schoenen uit. Vanaf 9:00 zullen de Air Jordan 3 ‘Red Cement’ verkrijgbaar zijn op Nike.com en bij andere diverse retailers.

Air Jordan 3 TD Chicago All-Star 'Red Cement'

CQ0489-600 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders

Off-White X Air Jordan 5 BT ‘Black’ | CV4828-001

Deze sneaker heeft een ‘Black Metallic’ colorway en daarom heeft hij dus een andere look dan de andere Off-White Air Jordan’s. Om de sneaker een ‘Deconstructed’ look te geven is het bovenwerk gemaakt van doorzichtig textiel. Deze look komt terug in de gaten van de tong en de rondjes op de midfoot. Op de sneaker zitten verschillende details zoals het nummer 23, het Nike Air-logo op de hak en een reflecterende tong. De Off-White tekst staat in de binnenkant van de sneaker en hun hangtag staat op de veters.

Op zaterdag 15 februari om 10:00 zullen de Off-White X Air Jordan 5 ‘Black’ releasen op Nike.com voor een prijs van 70,-. De schoentjes zullen beschikbaar zijn in de maten 17-27.

Off-White X Air Jordan 5 BT 'Black'

CV4828-001 · Prijs vanaf €210,-

Naar alle aanbieders