Skip to content
Upcoming

Drie nieuwe colorways op de Air Jordan 1 High Zoom

8 november 2020 09:24
Drie nieuwe colorways op de Air Jordan 1 High Zoom

Er zullen drie nieuwe colorways droppen op de Air Jordan 1 High Zoom. Het zijn drie prachtige colorways die alledrie beschikken over de Zoom demping. We zien de Air Jordan 1 High steeds vaker in combinatie met de zoom demping. Wat deze demping zo speciaal maakt is dat de demping een reactievermogen heeft en dat dat pas sinds kort wordt toegepast op het Air Jordan 1 Model.

De Air Jordan 1 is zonder enige twijfel een van de meest populaire sneakers. Zowel het lage, de mid als het hoge variant zijn allemaal erg geliefd en vaak binnen no-time uitverkocht!

Air Jordan 1 High Zoom ‘Red’

De Air Jordan 1 High Zoom ‘Red’ beschikt over een rood bovenwerk dat bestaat uit nubuck. Er worden verschillende lagen gebruikt bij de enkel van de sneaker, wat zorgt voor een speelse draai. Dit is overigens op alle colorways het geval. Zowel bij de tong van de sneaker en de enkel zien we het schuim materiaal duidelijk zitten. Om de sneaker compleet te maken wordt de zwarte kleur toegevoegd op de swoosh, veters, een deel van de tong en een deel van de enkel. De witte zool en de gerecyclede outsole maken de sneaker af!

Air Jordan 1 High Zoom 'Red'

CT0978-600 · Prijs vanaf €144,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High Zoom 'Crater Black/Red'

Air Jordan 1 High Zoom ‘Pink Glaze’

Voor de Air Jordan 1 High Zoom ‘Pink Glaze’ is er gebruik gemaakt van de witte kleur voor de basis. Deze sneaker bestaat uit leer en mesh, het mesh materiaal is te zien op de tong van de sneaker. De overlays hebben een zacht roze kleur gekregen net als de outsole. Ook bij deze colorway zien we het schuim materiaal aan de bovenkant bij de enkel en bij de tong zitten. De oranje swoosh en de zwarte details op de tong en de enkel maken deze colorway compleet.

Air Jordan 1 High Zoom 'Pink Glaze'

CT0978-601 · Prijs vanaf €147,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High Zoom 'Pink Glaze/Cactus Flower'

Air Jordan 1 High Zoom ‘Canyon Rust’

Ook op de Air Jordan 1 High Zoom ‘Canyon Rust’ is er gebruik gemaakt van nubuck. Op deze sneakers ziel we veel verschillende kleuren. De voorste overlays bij de neus van de sneaker en bij de eyestays komen in een lichtroze kleur. Ook de lichtpaarse kleur komt terug op de overlays en op de hak van de sneaker. Verder op deze sneaker zien we de kleur bruin, namelijk op de toebox en de enkel van de sneaker. De zwarte details op de veters en de enkel maken de sneaker compleet. Ook bij deze sneaker zien we het schuim materiaal aan de bovenkant van de tong en de enkel.

Air Jordan 1 High Zoom 'Canyon Rust'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 High Zoom 'Canyon Rust/Sail/Purple Smoke'

Release

Wanneer deze drie te gekke colorways droppen is nog onbekend. We verwachten dat deze alle drie nog in 2020 zullen droppen bij Nike met een prijskaartje van €175,-. Mis geen release door ons te volgen op social media en de releasekalender in de gaten houden! Check de drie colorways hieronder!