Skip to content
Upcoming

Drake’s merk OVO gaat samenwerken met Clarks

29 april 2018 12:07
Drake’s merk OVO gaat samenwerken met Clarks

Ondertussen er geruchten rond gaan dat Drake het merk Jordan verlaat om bij adidas te tekenen, werkt Drake’s kledingmerk en multidisciplinair label OVO (October Very Own) samen met Clarks Originals. Dit keer voor de tweede samenwerking van het duo. Nu met het iconische Wallabee-model.

Clarks x OVO

De cultklassieker uit 1970 krijgt een luxueuze, OVO-update over de toe box. Dit doen ze met een gegraveerde OVO logo print staat, evenals een opvallende tag met het OVO uiltje. Elke schoen is gemaakt van Italiaans leer. De ‘amber crepe’ zool zorgt voor comfort voor iedereen die deze de hele dag elke dag wil dragen. Er komen vier verschillende colorways, variërend van zwart tot fel oranje. Dit betekent dat je kunt kiezen of je wilt opvallen of niet wil opvallen. De collectie zal beschikbaar zijn voor zowel volwassenen als kinderen.

De Clarks Originals x OVO wallabee is te koop op 27 april en is verkrijgbaar bij OVO’s webwinkel, de fysieke winkels van OVO en de Berwick Street Store van Clarks Originals in Londen. Of ze ook in Nederland verkrijgbaar zullen zijn is nog niet duidelijk. Houd voor updates onze releasekalender in de gaten. Bekijk hieronder alvast foto’s van deze nieuwe collectie.