Skip to content
Upcoming

Sneak peak: Drake x Nike Zoom Vomero 5

14 maart 2019 17:01
Sneak peak: Drake x Nike Zoom Vomero 5

Momenteel is Drake (rapper afkomstig uit Canada) druk bezig met zijn “Assassination Vacation Tour”. Tijdens zijn optreden in Parijs droeg Drake een nog nooit eerder vertoonde colorway van de Nike Zoom Vomero 5.

Nog niet zo lang geleden heeft Nike samen met A-COLD-WALL de Zoom Vomero 5 een make-over gegeven door een uniek blok op de hiel te plaatsen. Deze samenwerking werd zo’n grote hit dat Nike het originele model een paar maanden later opnieuw heeft uitgebracht. Nu mocht de Canadese rapper Drake de Zoom Vomero 5 een make-over geven.

De details

De nieuwe colorway is volledig zwart met vier oranje strepen die door het midden van de sneaker loopt, onder de Swoosh door. Het lijkt erop dat in de zool ook nog wat oranje details zijn verwerkt. De Upper is gemaakt van de materialen leer en mesh. Drake heeft het originele model van de Zoom Vomero 5 een twist gegeven. In plaats van een stitched-on leren Swoosh, lijkt het erop dat Drake voor een rubberen Swoosh heeft gekozen. Ook heeft de sneaker geen logo op de tong staan en over de veters loopt een band.

Check de foto’s van de exclusieve colorway hieronder. Er is nog niks bekend over een releasedatum, maar wij verwachten dat deze colorway in de nabije toekomst zal worden uitgebracht.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Zoom Vomero 5

Nike Zoom Vomero 5
View this post on Instagram

🇫🇷

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on