Skip to content
Upcoming

Drake deelt beelden van een nieuwe Nike samenwerking

16 januari 2021 16:42
Drake deelt beelden van een nieuwe Nike samenwerking

Deze week deelde Drake via Instagram een foto waarop hij opnieuw te zien was met Nike sneakers aan de voeten die nog niet gereleased zijn. Eerder werd hij ook al met de sneakers gespot in de videoclip van zijn hit ‘Laugh Now Cry Later’. Het ziet ernaar uit dat we later dit jaar een officiële release kunnen verwachten van de ‘Hot Step Air Terra’ collab tussen Drake’s lijn genaamd NOCTA en Nike.

Afgelopen jaar heeft Drake in samenwerking met Nike het één en ander neergezet. Zo verscheen er in 2020 ‘Certified Lover Boy’ merchandise dat volledig in het teken stond van het aankomende album van Drake. Deze maand zal het album ‘Certified Lover Boy’ releasen. Daarnaast heeft de Canadese artiest ook kledinglijn in samenwerking met Nike gedropt, genaamd NOCTA. Afgelopen maand zagen we de eerste collectie releasen en deze was binnen no-time uitverkocht. Nu kunnen we ons verheugen op de aankomende samenwerking.

NOCTA x Nike Hot Step Air Terra

Volgens geruchten wordt er voor de aankomende collab gebruik gemaakt van het ‘Hot Step Air Terra’ model. Deze is gecreëerd in samenwerking met Drake’s Nike sublabel genaamd NOCTA. De esthetiek van de sneaker lijkt te zijn geïnspireerd door hardloopschoenen. Daarnaast draagt het silhouet een minimaal kleurenschema van wit dat wordt geaccentueerd door metallic zilveren details. Een zichtbare Air Unit is te vinden in de witte midsole, terwijl de rubberen outsole het design helemaal afmaakt.

Helaas zullen we een officiële releasedatum nog even moeten afwachten. Volgens geruchten zal de sneaker in de herfst van 2021 verschijnen. Echter is er nog niets officieel bevestigd. Houd daarom tot die tijd dagelijks een oogje gericht op onze kanalen, zodat jij nooit de laatste nieuwtjes mist. Ben je benieuwd naar hoe de sneaker eruit ziet? Scroll dan naar beneden voor de foto die Drake deelde op Instagram.


NOCTA x Nike Hot Step Air Terra