Skip to content
Newsfeed

Drake teased zijn NOCTA x Nike Hot Step Air Terra sneakers

18 mei 2021 10:00
Drake teased zijn NOCTA x Nike Hot Step Air Terra sneakers

De Canadese zanger en rapper Drake is opnieuw gespot met een Nike sneaker die wij al eerder zagen in zijn Laugh Now Cry Later videoclip. Volgens py_rates op Twitter, is het model in kwestie de Hot Step Air Terra. Het silhouet zou een samenwerking zijn met Drake’s Nike NOCTA sub-label. De afkorting staat voor ‘nocturnal creative process‘. Als aankondiging voor het label, zijn er al verschillende kledingstukken gedropt. Maar er is ook een sneaker gespot: de NOCTA x Nike Hot Step Air Terra.

Op de eerste foto’s die wij zagen had de schoen een monochroom wit kleurenschema dat werd geaccentueerd met metallic zilveren accenten op het bovenwerk. Daarnaast was de Air unit is zichtbaar bij de hiel. Dit keer laat Drake de sneaker met een slangenleren bovenkant zien.

Er is nog geen bevestigde release datum voor Drake’s NOCTA x Nike Hot Step Air Terra kicks, maar de schoen zal volgens de geruchten later in 2021 releasen voor een verkoopprijs van rond de 150 dollar. Houd onze nieuwspagina en releasekalender in de gaten voor nieuwe updates en andere sneaker releases.

Nocta x Nike hot step air terra
Nocta x Nike hot step air terra
Nocta x Nike hot step air terra