Skip to content
Newsfeed

Drake x Nocta Scuba Slide duikt in de sliders 

31 januari 2023 11:26
Drake x Nocta Scuba Slide duikt in de sliders 

Drake en zijn sub-label NOCTA by Nike zijn helemaal klaar om de slide-scene over te nemen. In 2023 zal het merk gaan experimenteren met hun eigen slides. De Drake X Nike NOCTA Scuba Slide officiële foto’s zijn recent online gekomen en het is zonder enige twijfel een collab om je ogen op te houden.

Geen angst om te experimenteren

Drake is nooit bang geweest om gedurfde keuzes te maken als het op sneakers en footwear aankomt. Dit bleek uit de vorige samenwerkingen tussen Nocta en Nike zoals: de Hot Step Air Terra en de Air Zoom Flight 95-inspired sneaker van NOCTA zelf. Deze keer gaan ze nog dieper met de slides die binnenkort, in 2023, zullen komen.

De Details van de Drake Nocta slider

De Drake X Nike NOCTA Scuba Slide heeft een uniek uiterlijk. Met de karakteristieken van een duikschoen is het dan ook nog niet duidelijk of deze schoen bedoeld is voor op het land of voor in het water.

De schoen is volledig gemaakt van zwart rubber met een driehoekachtige voorkant en met een platte bottom. Hierdoor valt het ergens tussen een slider en een duikschoen. Dit nog gepaard met de Drake’s trademarks ( A.W.R en C.L) op de schoen en het Nike en NOCTA logo op de bovenkant. Dit maakt de slider een uniek paar voor de liefhebbers.

Het is nog niet bekend wanneer de sneaker uit zal komen. Dit zal hoogstwaarschijnlijk duidelijk worden in de komende maanden. Het lijkt er wel op dat 2023 een interessant jaar zal worden voor zowel Nike als Drake. Neem een blik op de nieuwe slides beneden en houd onze release kalender in de gaten voor meer updates over de slides. Voor al je favoriete sneaker news kan je ook kijken op onze website >>

Nike Drake NOCTA
Drake Nike NOCTA uperside
Drake Nike NOCTA sole
Drake Nike NOCTA Side