Skip to content
Upcoming

Download nu de Sneakerjagers app & win

20 december 2018 14:26
Download nu de Sneakerjagers app & win

Het is eindelijk zover… de Sneakerjagers app is live! Met de Sneakerjagers app mis jij nooit meer een release, een echte musthave voor sneakerheads dus!

Het afgelopen jaar was voor ons een rollercoaster en wij hebben, dankzij jullie, een kick ass sneakerjaar gehad. En natuurlijk willen we het jaar knallend afsluiten. Dit doen wij met een ouderwetse give-a-way waarmee een paar mazzelaars onder jullie een hagelverse en felbegeerde Grail kunnen winnen.

Lees hier alles over de Sneakerjagers app>>

Hoe werkt de ”Twelve days of Christmas” actie?

De ”Twelve days of Christmas” actie werkt super simpel. Vanaf vrijdag 21 december 00.00 uur tot en met 1 januari 22.00 uur verloten wij de 12 meest gezochte sneakers van 2018 in onze zoekmachine. Elke dag een nieuwe sneaker, elke dag een winnaar! De 12 meest gezochte sneakers zijn echte holy grails, dus misschien loop jij binnenkort wel op die ene Off-White of Yeezy die je zo graag wilde hebben.

Hoe doe je mee aan de actie?

Inschrijven voor de eerste ‘Grail’ kan vanaf vrijdag 21 december om 00.00 uur in de Sneakerjagers app. Elke dag om 22.00 uur is de deadline van die dag. Om 23.00 uur sturen we een ‘push notificatie’ met de winnaar. Elke dag om 00.00 uur kun je je weer inschrijven voor een nieuwe kans. Easy toch?

  • Download en registreer je op de ‘Sneakerjagers release’ IOS-App of Android-App
  • Klik op de button ‘Win’ in de app en volg de instructies.
  • Cross your fingers.

[mnky_button left_element=”button-left-align” title=”DOE MEE!” link=”url:www.sneakerjagers.nl/nieuws/12-days-of-christmas/”]

Wil je meer weten over de Sneakerjagers app? Klik dan hier. Ben je nou benieuwd welke holy grail je iedere dag kan winnen? Houd dan goed een oogje in het zeil op onze social media kanalen en website waar wij je regelmatig zullen teasen….Succes!