Skip to content
Brand

Download adidas CONFIRMED voor hyped drops

14 december 2021 12:00
Download adidas CONFIRMED voor hyped drops

Wellicht heb je geruchten gehoord dat in de maand december van 2021 veel hyped releases zullen droppen. Dit kunnen we niet bevestigen of ontkennen. De beste manier om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws van adidas, is door de adidas CONFIRMED app te downloaden. Dit is de plek waar de meest gehypede drops en exclusieve samenwerkingen worden gereleased. Je wilt dit niet missen!

adidas confirmed

Hoe werkt adidas CONFIRMED precies?

adidas CONFIRMED Draws

De Draw is een raffle die helpt om de verdeling van de aankopen te verdelen. Elke gebruiker kan zich opgeven voor een drop, waarna een aantal mensen winnen en het product kunnen kopen. Het is grotendeels een willekeurige trekking, maar een aantal punten helpen je om je kans te vergroten. Hier hebben we het over: je locatie, je membership status, kloppende adresgegevens en betalingsinformatie. Ook wat je leest, kijkt en deelt via de app dragen bij om je kansen te vergroten om een product te kunnen kopen.

Om mee te doen aan een trekking, moet je je eerst aanmelden aan het adidas membership programma en een profiel aanmaken. Vergeet niet om je account te verifiëren en up-to-date informatie te gebruiken. Wanneer inschrijvingen van een nieuwe release geopend zijn, kun je je opgeven om hieraan mee te doen. Dit doe je door je maat aan te klikken en te controleren of je betalingsinformatie en verzenddetails correct zijn. Ook klik je aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Het desbetreffende bedrag wordt alleen van je rekening gehaald wanneer je de trekking hebt gewonnen.

Zorg ervoor dat je je meldingen aan hebt staan op de dag van de trekking. Wanneer de inschrijvingen open gaan, krijgen deelnemers een melding. Heb je gewonnen? Gefeliciteerd! Het enige wat je dan hoeft te doen is afwachten totdat je product arriveert.

Als je wil controleren aan welke drops je je hebt ingeschreven, kun je dit gemakkelijk zien via ‘Your Active Drops’.

adidas CONFIRMED Queues

De Queue is eigenlijk hetzelfde als een echte rij: je moet wachten om het product te kunnen bemachtigen. Het is handig om voorbereid te zijn wanneer je in de rij wil wachten: hoe eerder je aansluit, hoe sneller je een aankoop kunt plaatsen.

Om aan te sluiten in een queue moet je, net zoals bij een draw, je eerst aanmelden bij het adidas membership programma en een profiel aanmaken. Zorg er wederom voor dat je je account verifieerd en dat je gegevens up-to-date zijn. Wanneer een nieuw product lanceert, kun je een reminder instellen om als eerste aan te sluiten in de virtuele rij. Zorg ook voor de adidas CONFIRMED Queues producten dat je je notificaties aan hebt staan, omdat de reminder kort van te voren wordt gedeeld!

Zorg ervoor dat je op tijd op de productpagina bent, dan kun je direct wanneer de drop start meedoen. Selecteer je maat, controleer je betaalgegevens en adresgegevens en sluit aan in de wachtrij.

Is je gewenste maat uitverkocht? Dun kun je altijd checken of er nog een andere maat beschikbaar is en proberen deze te bemachtigen. Je krijgt een melding wanneer je aankoop is gelukt. Hierna is het weer relaxen en wachten totdat de bezorger je aankoop komt afgeven.

adidas CONFIRMED Invites

De Invite is een privé drop voor geselecteerde members en is niet zichtbaar en beschikbaar voor de algemene gebruikers. Hierdoor zijn deze drops zeer exclusief. Via Invite kunnen nog niet gereleasde producten, gelimteerde producten, friends and family sales, restocks, early access of drops voor een speciale groep members worden gedropt.

Je weet nooit wanneer je een invite kunt verwachten, dus is het belangrijk dat je je meldingen in de gaten houdt. Wanneer je een invite ontvangt, moet je snel handelen. De invites zijn namelijk voor een korte tijd geldig. Selecteer je maat en voltooi je aankoop voordat je invite vervalt!

How to cop de beste drops via CONFIRMED

Check de aankomende drops

adidas confirmed

Houd de aankomende releases is de gaten, om de meest recente drops te volgen. Zo blijf je op de hoogte van alle hyped releases!

Zet een reminder

adidas app

Stel een herinnering in om een melding te ontvangen bij opkomende releases. Hierdoor mis je geen enkele drop!

Maak een Creators Club account aan

Wanneer je een Creators Club account aanmaakt, kun je punten verdienen om exclusieve rewards of een speciale invitate te krijgen. Ook krijg je exclusieve toegang tot events en speciale promoties. Niet te vergeten: je krijgt hiermee ook toegang tot limited edition items!

creators club

Vul je gegevens in voor de start van de launch

Zorg ervoor dat je je gegevens invult voor de start van een launch. Je will geen L pakken omdat je je gegevens te langzaam invult!

Op welke adidas launch in december kun jij niet wachten? Download de adidas CONFIRMED app om op de hoogte te blijven van alle aankomende sneaker releases!