Skip to content
Upcoming

Door het Karhu Summer Colours pack krijg je zin in de zomer ☀️

20 mei 2021 22:00
Door het Karhu Summer Colours pack krijg je zin in de zomer ☀️

Op vrijdag 21 mei 2021 releaset het nieuwe Karhu Summer Colours pack. Het Finse merk heeft drie sneakers omgetoverd tot de perfecte zomerschoenen. Elk design bevat een rustige basis met daarop verschillende kleurrijke delen. Bekijk het Karhu Summer Colours pack in dit blog.

Synchron Classic Summer Colours ‘Dawn Blue’

Het Synchron Classic model bestaat al sinds 1990 en de nieuwste modellen bevatten nog steeds de klassieke Synchron Lacing Structure. De ‘Dawn Blue’ colorway van het Summer Colours pack heeft een basis van wit mesh en lichtgrijs suède. Ook de tong en de veters zijn wit gemaakt, net zoals de tussenzool. Opvallend is de kenmerkende Karhu branding op de zijkanten, de ene zijde is paars gekleurd terwijl de andere zijde groen is. Verder zijn boven de zolen blauwe delen te zien en rond de hiel dezelfde groene kleur. Tenslotte bevat het grote logo op de tong, een neon gele kleur.

Karhu Summer Colours
Karhu Synchron Classic
F802658

Karhu Synchron Classic Summer Colours 'Dawn Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Fusion 2.0 Summer Colours ‘Blue Spruce’

Een ander model uit het pack is de populaire Fusion 2.0. De sneaker bevat dezelfde kleuren als de Synchron sneaker hierboven. Zo bevat de schoen groene, blauwe en paarse delen. Wel is de plaatsing anders, zo is bijvoorbeeld de paarse kleur te zien op de tong, hiellip en gedeeltelijk op de teen. Daarnaast bestaat de basis van het model uit een witte kleur en bevat de tussenzool kleurrijke spikkels.

Karhu Summer Colours
F804099
Karhu Fusion 2.0 Summer Colours

Karhu Fusion 2.0 Summer Colours 'Blue Spruce'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion 2.0 ‘Tea Rose’

Het derde en tevens laatste model van de collectie is ook een Fusion 2.0. Wel zijn de sneakers goed te onderscheiden, de ‘Tea Rose’ colorway bevat andere kleuren dan de sneakers hierboven. Zo zijn de hak en teen bekleed met een suède roze kleur. Ook lijkt de blauwe kleur aan de zijkanten een lichtere tint te hebben. En wanneer je inzoomt op de schoen, zie je dat er mosterdgele details zijn toegevoegd bij de bovenste eyelets en de buitenzool. Verder heeft de Fusion 2.0 een strakke witte basis gekregen.

Karhu Summer Colours
F804102
Karhu 'Tea Rose'
Images by Karhu

Karhu Fusion 2.0 Summer Colours 'Tea Rose'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Het kleurrijke Karhu Summer Colours pack zal releasen op vrijdag 21 mei 2021 om 0:00 uur bij verschillende retailers. Benieuwd welke dit zijn? Check dan onze Releasekalender om een overzicht te krijgen. Download ook de Sneakerjagers App en zet je berichtmeldingen aan, zo krijg je altijd een waarschuwing wanneer een sneaker dropt! ⏰