Skip to content
Upcoming

Door de Nike Dunk High ‘Dark Sulfur’ krijg je zin in de zomer 🌞

19 maart 2021 18:00
Door de Nike Dunk High ‘Dark Sulfur’ krijg je zin in de zomer 🌞

Nike heeft de eerste officiële beelden van een gele colorway op de Dunk High gedeeld. De zwavelkleurige sneakers spatten van je scherm door de vrolijke colorblock. De exacte releasedatum moet nog bekend worden gemaakt, maar het paar zal waarschijnlijk in de lente/zomer van 2021 verkrijgbaar zijn. Bekijk hier de knallende Nike Dunk High ‘Dark Sulfur’!

Nike Dunk High 'Dark Sulfur'
Images by Nike

Dunk High ‘Dark Sulfur’ | DD1869-106

De Dunk High ‘Dark Sulfur’ heeft een opvallende colorblock gekregen, die we ondertussen wel gewend zijn van het model. Al eerder dropte Nike verschillende colorways met hetzelfde design. Denk bijvoorbeeld aan de oranje ‘Syracuse’ colorway die in maart 2021 nog dropte. Dit colorblock design op de Dunks is afgeleid van de release uit 1985. In dit jaar dropte Nike het ‘Be True To Your School’ pack, waar verschillende colorways werden ontworpen die paste bij de kleuren van een aantal universiteiten.

Dunk High 'Dark Sulfur'

De ‘Dark Sulfur’ heeft een zwavel-gele kleur gekregen die wordt afgewisseld met een frisse witte kleur. Het geel is bijvoorbeeld terug te zien op de overlays, de swooshes, de Nike logo’s en de outsole. Ook is de binnenkant van de schoen gekleurd in de zwavel kleur. Het materiaal dat is gebruikt is ook klassiek gehouden. De upper bestaat uit een zacht lederen materiaal.

zomer schoenen

Nike Dunk 2021

Nike heeft in 2021 al een aantal Dunks gereleased en heeft al een paar colorways op de planning staan. Is geel bijvoorbeeld jouw kleur, maar kun je niet zo lang wachten op de ‘Dark Sulfur’? Op 24 april 2021 zal de WMNS Dunk Low ‘Lemon Drop’ releasen. Deze colorway bevat ook gele accenten en leuke ‘lemon’ details.

nike lemon drop

Nike WMNS Dunk Low 'Lemon Drop'

DJ6902-700 · Prijs vanaf €178,-

Naar alle aanbieders

Op 11 juni 2021 staat ook een release gepland, namelijk die van de Nike Dunk High ‘Game Royal’. Ook dit paar verwijst weer naar het ‘Be True To You School’ pack uit 1985. De diepblauwe kleur trekt ook zeker de aandacht en wordt verwacht erg populair te worden.

Nike sneakers blue

Nike Dunk High 'Game Royal'

DD1399-102 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

De felle Nike Dunk High ‘Dark Sulfur’ wordt verwacht in 2021 voor €110. Wij hopen dat de sneakers rond de zomer zullen releasen, zodat we dit vrolijke paartje in de zon kunnen laten shinen 🌞. Benieuwd welke Nike Dunks er nog meer zullen aankomen in 2021? Check dan snel de Sneakerjagers Releasekalender! Download ook de Sneakerjagers App om nooit meer een early drop, shock drop of restock te missen!

Nike WMNS Dunk High 'Dark Sulfur'

DD1869-106 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders
DD1869-106