Skip to content
Upcoming

Dolce & Gabbana releast nieuwe sneakercollectie: ‘Sorrento’

19 februari 2018 16:03
Dolce & Gabbana releast nieuwe sneakercollectie: ‘Sorrento’

‘Sorrento’

Dolce & Gabbana heeft gisteren, 18 februari, op social media haar nieuwe schoenenlijn “Sorrento” gepresenteerd. De schoen is heel modern en lijkt totaal niet op sneakers die ze eerder uitbrachten. De schoen bevat een body en upper van primeknit in combinatie met een ruige zool. De sneaker is verkrijgbaar in 4 kleuren: wit, zwart, geel en roze. In het geval dat je nu een déjà vu krijgt, dat zou kunnen want de sneaker lijkt erg op de adidas Originals Hu NMD van Pharrell Williams.

De kracht van de jeugd

Een bekend iemand die onder andere promotie maakt voor deze nieuwe collectie is Cameron Dallas. Tijdens de fashionshow van D&G zorgden ze ook meerdere keren voor wat social media-waardige momenten. Ze hadden meerdere invloedrijke kinderen/jong volwassenen in de show meelopen. Popartiest Austin Mahone bijvoorbeeld, die verzorgde de soundtrack. Het merk focust zich de laatste tijd vooral op de kracht van de jeugd.

De grote Pablo Picasso zei ooit: “Goede artiesten kopiëren, geweldige artiesten stelen”, en het lijkt erop dat Dolce & Gabbana dit citaat een beetje te letterlijk hebben genomen. Maar het ligt er natuurlijk aan hoe je het bekijkt. Want je kan stelen of je kan inspiratie opdoen, en die gebruiken. Daar zit natuurlijk wel een verschil tussen.