Skip to content
Watch

DJ Turnover – The Turnover episode 75

17 juni 2023 16:00
DJ Turnover – The Turnover episode 75

Welkom terug bij een nieuwe aflevering van The Turnover, gehost door DJ Turne en powered by Sneakerjagers. In The Turnover draait DJ Turne of een speciale gast een set voor ons. Elke week komt er een nieuwe set online. In de volgende episode staat DJ Turnover zelf achter the decks en draait hij tunes van Kaytraminé, Mos Def, Jorja Smith en velen meer. Een zomerse mix om je weekend goed mee te starten!

DJ Turne

DJ Turne (@djturne) is een welbekend gezicht bij Sneakerjagers. De energieke dj draait al jaren de beste tunes voor The Turnover. Daarnaast draait hij wekelijks bij Sublime en is hij programmer bij de Amsterdamse club Vrijdag is NYX. Recent was DJ Turne te zien op Sneakerness waar hij het event gedurende de dag voorzag van de beste sets.

DJ Turne
Beeld: De Haas Photography

Gedurende zijn carrière heeft DJ Turne een eigen, kenmerkende stijl gecreëerd. Hij switcht gemakkelijk van hiphop naar urban en scratcht easy de beste platen aan elkaar. De welbekende quote “Beeyaatch” komt in vrijwel iedere set naar voren en ook dan weet je; de komende mix gaat een goede worden.

Naast muziek heeft DJ Turne ook een grote passie voor sneakers en is hij dagelijks te zien met de beste kicks aan z’n voeten. Via zijn Instagram-account deelt DJ Turne zijn sets. In de volgende aflevering van The Turnover draait hij de beste hiphop en urban tracks. Bekijk de volledige setlist hieronder.

The Turnover afleveringen

Mocht je benieuwd zijn naar de voorgaande afleveringen van The Turnover, neem dan een kijkje op onze Watch-pagina. Hier vind je alle sets van DJ Turne en uitgenodigde gasten. Daarnaast kun je de sets ook via de Sneakerjagers Mixcloud-pagina beluisteren.

Setlist DJ Turne

 1. Conway The Machine – Flesh of my Flesh
 2. Kanye West – 24 (FS Green Edit)
 3. Kaytramine – 4Eva
 4. Austin Millz – Chaka Khan Nobody Khan
 5. Jack Harlow – It can’t be
 6. Brownstone – If you love me (Tdesu Flip)
 7. Mos Def – Umi Says (Wantigga Remix)
 8. Hardsoul ft Ron Carrol – Back Together
 9. Jeremih – Czech Republic (FS Green Remix)
 10. Southeast Haze – Erday
 11. Southeast Haze – Crew
 12. Palm Skin Productions – TRUDD506
 13. Jorja Smith – Little Things
 14. Monochrome (Wantigga Remix)
 15. Battle (feat. Lain) – Wookie