Watch

DJ Turne voor de derde keer bij Sneakerjagers Radio

23 april 2021 18:00
DJ Turne voor de derde keer bij Sneakerjagers Radio

Het is weer vrijdag 18:00 en dat betekend een nieuwe set op Sneakerjagers Radio. Om onze Recordings met La Cassette te onderbreken hebben we DJ Turne uitgenodigd om weer een goede set te draaien! Check de set hieronder en laat ons weten wat je er van vindt!

DJ Turne is zeker geen onbekend gezicht bij Sneakerjagers. Zijn debut bij Sneakerjagers maakte hij in de Tim & Tom show als vervanger van Tim Beumers. Later was Turne ook te zien bij Sneakerjagers Radio tijdens de 90s week bij Sneakerjagers. Met verschillende classic tunes wist Turne ons helemaal terug te brengen naar de jaren 90. De laatste keer dat Turne bij SJ Radio was, was begin april. All deze setjes en onze Recordings met La Cassette zijn te bekijken op deze pagina!

DJ Turne

DJ Turne is een gevestigde naam in de Nederlandse scene. Zo stond hij al in Paradiso en was hij wekelijks te gast bij Thuishaven. Daarnaast kan je elke vrijdagavond van 21:00 tot 00:00 luisten naar de The Sublime WeekendMix. Hier draait Turne de beste hiphop, Soul, R&B en Funkmuziek. Een perfecte mix om het weekend goed in te gaan!

SJ Radio

De sneakerwereld heeft onwijs veel raakvlakken met de muziekwereld. Wij van Sneakerjagers zijn dan ook super enthousiast om jullie kennis te laten maken met Sneakerjagers Radio. Een platform waar jij je kan onderdompelen in de wereld van muziek en meer door de ogen en oren van Sneakerjagers.

The Turnover