Skip to content
Watch

DJ Turne – The Turnover episode 65

7 januari 2023 16:00

En boem…zomaar is het 2023 en zijn we aangekomen bij het eerste weekend van het nieuwe jaar! Dat betekent ook een gloednieuwe The Turnover aflevering gehost door niemand minder dan DJ Turne. The Turnover is een radio/DJ show powered by Sneakerjagers waar DJ Turne en, van tijd tot tijd, zijn vrienden en co-DJ’s wat tunes voor je komen draaien!

DJ Turne

Na de eindejaarsspecial van vorige week keert The Turnover terug met een nieuwe set van presentator DJ Turne. Wanneer DJ Turne achter de draaitafel plaatsneemt, kun je verwachten dat je ’turnt’ wordt. Zijn funky beats zullen je helpen ontspannen terwijl je geniet van een beetje vrije tijd van wat er ook maar aan de hand is in je leven, of je kunt lekker klussen met wat leuke beats in de achtergrond!

Vorige afleveringen

The Turnover is een wekelijkse radio/DJ show en dit is aflevering 64. Mocht je ons net ontdekt hebben of al een tijdje bij ons zijn maar sommige afleveringen gemist hebben, dan kun je eerdere afleveringen vinden op onze ‘Watch’-pagina waar je ook het artikel vindt dat bij elke aflevering hoort. Of als je alleen de sets wilt zien zonder het leesmateriaal, kun je navigeren naar de Sneakerjagers Mixcloud-pagina!