Skip to content
Watch

DJ Turne – The Turnover Episode 64

31 december 2022 11:45

Welkom terug, muziekliefhebbers! We zijn aangekomen bij de allerlaatste aflevering van The Turnover van 2022. Voor degenen die het niet weten, The Turnover is een wekelijkse (nou ja, bijna…we zijn ook maar mensen hé✌️ ) radio/DJ show. De show wordt gepresenteerd door DJ Turne en mogelijk gemaakt door Sneakerjagers. De show bevat ook vaak gastoptredens van verschillende DJs.

Best of 2022

Zoals gezegd heeft The Turnover vaak gast DJ’s maar deze week is het DJ Turne die de tunes voor ons draait. Om het jaar met een knaller af te sluiten draait hij een mix van een aantal van de beste nummers van 2022 gekozen door Sneakerjagers medewerkers. Deze mix bevat artiesten als Juice WRLD, Dave, J. Cole, Polo G, en meer. Als je van rap en hiphop houdt, dan wil je deze zeker niet missen!

Voorgaande afleveringen

Als je hier nieuw bent en de vorige afleveringen nog niet hebt gezien of je hebt er een paar gemist, maak je dan geen zorgen! Je kunt eerdere afleveringen vinden door te navigeren naar onze ‘Watch’-pagina voor de video’s of kijk op de Sneakerjagers Mixcloud-pagina als je alleen wilt luisteren.