Skip to content
Watch

DJ Turne – The Turnover Episode 61

3 december 2022 16:00

Dames en heren, jongens en meisjes, The Turnover is deze week weer terug. Na vorige week helaas gemist te hebben, is DJ Turne terug en heeft weer een banger van een set gedropt. Je kunt de hele set beluisteren met de player hieronder of op onze Mixcloud pagina. Anders kun je ook de video hierboven checken!

Deze week hebben we geen gast, maar draait, The Turnover resident DJ en host, DJ Turne een set voor ons. In deze aflevering hoor je een mix van hip-hop en funky beats. Dus of je nu een spelletje speelt, aan het werk bent of gewoon lekker wilt chillen, deze set is perfect voor op de achtergrond.

The Turnover wekelijkse afleveringen

Sneakerjagers en DJ Turne brengen je een nieuwe aflevering met af en toe diverse gastoptredens. In deze afleveringen hoor je veel verschillende muziekgenres zodat iedereen er evenveel van kan genieten. Zorg er dus voor dat je elke week terugkomt. Je kunt ook alle voorgaande afleveringen bekijken op de Sneakerjagers Mixcloud pagina. Download ook de vernieuwde Sneakerjagers app hier voor iOs en Android en win geweldige prijzen met de lopende Sneakerjagers Kerst Advent Kalender!