Skip to content
Watch

DJ Turne – The Turnover Episode 59

12 november 2022 16:00

Na een week gemist te hebben, is The Turnover weer terug met een nieuwe banger van een aflevering! Na het geweldige gastoptreden van vorige week is het weer DJ Turne tijd. Check de intro en set in de video hierboven of beluister hem gewoon via de player hieronder. Je kunt ook alle voorgaande sets checken op onze Mixcloud pagina.

Deze week

Zoals eerder vermeld is het deze week de man zelf, DJ Turne die de tunes draait. Deze aflevering bevat verschillende artiesten en mixen waaronder Kendrick Lamar, Drake, Diplo, Duke Dumont, Robosonic, en nog veel meer die je in de tracklist hieronder kunt checken.

Tracklist Episode 59

Rancido – Heaven Sent
Route 94 – In My Heart
Robosonic – Worst Love
Demon – You are my high
Diplo – Make you happy
Duke Dumont – Street Walker
Disclosure – Hold On
Drake – Massive
Jengi – Shook Ones
Leyo Brooks – FS Green Jengi Waves
Diplo – Right to left
Leyo Brooks – FS Green Jengi Remote Contole
Afrika Bambata – Planet Rock
Wantigga – Kendrick Lamar BMW N95 RMX
Kendrick Lamar – N95

The Turnover wekelijkse afleveringen

Sneakerjagers en DJ Turne brengen elke week een nieuwe aflevering met verschillende gastoptredens. In deze afleveringen hoor je veel verschillende muziekgenres zodat iedereen er evenveel van kan genieten. Zorg er dus voor dat je elke week komt luisteren. Je kunt ook alle voorgaande afleveringen bekijken op de Sneakerjagers Mixcloud pagina. Je kunt ons ook volgen op Instagram waar we alle belangrijke drops en informatie posten, niet alleen over muziek maar ook schoenen, kleding en deals!