Skip to content
Watch

DJ Turne – The Turnover Episode 56

15 oktober 2022 15:45

Beste muziekliefhebbers, welkom terug bij de nieuwste aflevering van The Turnover, gehost door niemand minder dan DJ Turne. The Turnover is een wekelijkse muziekshow powered by Sneakerjagers waar DJ Turne en zijn vrienden je vermaken met een scala aan beats en nummers. Deze nummers variëren van de nieuwste hiphop tot old-school klassiekers.

Funky classics

Deze week heeft DJ Turne een klassieke funky set voor de oudere generatie of de nieuwe generatie die gewoon van de old school bangers houdt. Hij draait nummers van The Jacksons, Diana Ross, Prince en nog veel meer legendes.

Dus als je van funk of oude klassiekers houdt of gewoon van alle soorten muziek in het algemeen, dan wil je deze zeker niet missen.

The Turnover wekelijkse afleveringen

The Turnover met DJ Turne brengt je elke week een uur plezier met veel van zijn vrienden. Mocht je toch een aflevering gemist hebben, klik dan op de knop hieronder om alle voorgaande sets te bekijken of navigeer naar de ‘Watch’-pagina op de Sneakerjagers website. Houd ook onze Instagram in de gaten waar we je altijd op de hoogte houden van al onze content.