Skip to content
Watch

DJ Turne te gast bij Sneakerjagers Radio

9 april 2021 18:00
DJ Turne te gast bij Sneakerjagers Radio

Net als tijdens de 90s week is DJ Turne weer te gast bij SJ Radio. De set staat in het teken van een aantal heerlijke classics waarmee je goed het weekend in zal gaan. De set is nu te beluisteren en te bekijken via SJ Radio. Zin in meer muziek? Check dan de SJ Radio pagina met daarop alle Recording in samenwerking met La Cassette!

Tijdens 90s week stond de set natuurlijk in het teken van de jaren 90 en daar wordt in deze set op voortgeborduurd. Verwacht een hoop classic tunes en skills van DJ Turne!

DJ Turne

Als gevestigde naam in de Nederlandse clubscene stond Turne al in de Paradiso, EKKO, Hells Kitchen en Lowlands en kan je ook elke vrijdagavond van 21:00 tot 00:00 naar de The Sublime WeekendMix. Daarin mixt hij de beste hiphop, Soul, R&B en Funkmuziek om lekker het weekend in te gaan.

DJ Turne
Image by Sublime

Sneakerjagers Radio is een nieuw concept van Sneakerjagers. Een platform waar jij je kan onderdompelen in de wereld van muziek. Samen met La Cassette hebben we een aantal tegekke Recordings opgenomen en zullen die de komende weken delen met jullie. Enjoy!