Skip to content
Watch

DJ Superior – The Turnover Episode 21

27 november 2021 15:57

Een nieuwe aflevering van The Turnover staat nu live en is te bekijken via deze blog, en uiteraard te beluisteren via onze Mixcloud pagina. Deze week heeft DJ Turne niemand minder dan DJ Superior uitgenodigd om de set te verzorgen.

DJ Superior

DJ Superior is al meer dan 28 jaar actief in de muziekwereld en staat bekend om zijn DJ scratching skills. Door zijn passie en liefde voor muziek begon DJ Superior al op 14-jarige leeftijd met draaien. Door de combinatie van het kiezen van de juiste muziek, de juiste vaardigheden en zijn creativiteit weet hij het publiek altijd te entertainen.

Superior heeft een hoop ervaring in de muziek wereld. Zo was hij tour DJ van Winne en Nelson Freitas. Ook draaide hij op de bruiloft van Jandino Asporaat, en verjaardagen van Afro Jack en Memphis Depay. Daarnaast is hij een vaste naam op festivals als Latin Village, Dance Valley, Boothstock & Beatloverz, Freshtival en Riverdale Festival. Clubs op plekken als Curacao, Suriname, Portugal, Spanje en Kuala Lumpur zijn ook geen onbekend terrein voor Superior. Als hij niet aan het optreden is, geeft Superior les in de kunst van het DJ-en op zijn eigen DJ-school de DJ Superior Academy.

Tracklist aflevering 21

Tropkillaz – Badman

TNGHT – Higher Ground

Saigon Feat. Jay-Z & Swizz Beatz – Come On Baby

Fabolous – Breathe

A$AP Ferg – Plain Jane

E’D Ameng – A.W.O.L (Gresgski Remix)

Jay-Z – Kingdom Come

Fat Joe & Remy MA Feat. French Montana & Infared

G-Eazy Feat. A$AP Rocky & Cardi B

KRS-One – Hot

Rick Ross Feat. Lil Wayne – Thug Cry

Wu-Tang Clan – For Heavens Sake

O.C. – Time’s Up

The Dwellas – Main Aim

P. Diddy Feat. Black Rob & Mark Curry

Jesy Nelson Feat. Nicki Minaj – Boyz

Rahzel – All I Know

Donell Jones – When I Was Down

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers Radio en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste The Turnover aflevering.