Skip to content
Watch

DJ Rill – The Turnover Episode 62

10 december 2022 16:00

Ja Ja…het is weer die tijd van de week! The Turnover van Sneakerjagers gepresenteerd door DJ Turne is weer terug om je minstens een half uur te vermaken. The Turnover is een wekelijkse (oké, soms missen we een week, maar we zijn ook maar mensen) DJ show gepresenteerd door DJ Turne. We draaien verschillende genres, gedraaid door DJ Turne zelf of spannende gast DJ’s.

DJ Rill

Deze week hebben we ook een spannend gastoptreden. We hebben Michalis Dimitriadis aka RILLFLYSAMURAI aka DJ Rill om een set voor ons en jullie te draaien. DJ Rill is geboren in Limassol, Cyprus en hij is de eerste Cyprioot in de geschiedenis die fysiek meedoet aan wereldwijde DJ wedstrijden. Hij nam deel aan het DMC World DJ Championship en het DJ Championship van IDA (International DJ Association). Verder staat hij ook bekend om zijn live sets en showcases.

Naar eigen zeggen is Michalis sterk beïnvloed door mensen als A$ap Rocky, Mac Miller, Kanye West, MF Doom, Ras G, J.Dilla en nog veel meer. DJ Rill zorgt voor een nostalgische, motiverende en grimmige ervaring voor de luisteraars. Je kunt experimentele, hiphop, underground en rap genres verwachten tijdens het luisteren naar deze set.

The Turnover wekelijkse afleveringen

The Turnover keert (bijna) elke zaterdag terug met een gloednieuwe aflevering met of DJ Turne die een set draait of een van de gast-DJ’s. Kom zeker elke week terug om even te chillen en nieuwe artiesten of muziek te ontdekken! Als je eerdere afleveringen hebt gemist, klik dan op de knop hieronder om ze te bekijken of navigeer naar onze ‘Watch’-pagina. Vergeet niet om ook de vernieuwde Sneakerjagers app (iOs | Android) te downloaden en deel te nemen aan onze Advent Calendar Promotion waar je elke dag prijzen kunt winnen!